Dodaj do ulubionych

Rosapineta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 19:02
Witam,
Wybieram się w te wakacje na camping Rosapineta. Wykupiłam przyczepę campingową, ale trochę w ciemno, bo nie mam pojęcia jak wygląda w środku. Czy ktoś był już na tym campingu (wczasy organizowane przez poznanski.travel) i mógłby mnie poratować jakimiś fotkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: yanoosh Re: Rosapineta IP: *.lukman.pl 10.06.11, 21:27
      byłem tam kilka lat temu(też a poznańskim)- kemping taki sobie. Przyczepa nie podobała mi się. Osobiście wolę wyjazdy z Eurocampem. No i na plaży tłok okrutny, ale ja byłem w połowie lipca.
    • pit335 Re: Rosapineta 26.08.15, 12:10
      Bylem tam w czerwcu 2015.Osrodek ogromny . jest na nim market (ala biedronka) , s,a restauracje dwa duze baseny. Polecam domki z klima bo sa w srodku odnowione i sa bardzo przytulne , te bez klimy to wczesny Gierek , typowy PRL . Duzy plus to polski rezydent na miejscu. Polecam
      • joanna1965-1 Re: Rosapineta 28.08.15, 11:32
        witam , przeczytałam, ze byłeś w Rosapineta w tym roku. Ja wybieram się 4 września.
        bardzo proszę o kilka odpowiedzi na moje pytania.
        1.czy doba meldunkowa rozpoczyna się od 17.00 ?
        2. czy można rozpalać grilla na węglu drzewnym.
        no i jakie masz dobre rady
        pozdrawiam Asia
    • pit335 Re: Rosapineta 26.08.15, 12:22
      Bylem tam w czerwcu 2015 . Osrodek bardzo rozlegly, na ktorym sa restauracje , market ( ala biedronka) , dwa duze baseny ,duza szeroka plaza . Z domkow polecam te z klima , sa po remoncie i bardzorzytulne , te bez klimy to PRL. Duzyl pus toolski rezydent na miejscu Za taka cene to warto. Blisko Venecji , oraz jest dizo aqaparkow w okolićy. Polecam Poznanski Travel, wszystko dokladnie wytlumacza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka