Gość: macinak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 17:16 jak w tytule postu. Poszukuję informacji nt taniego hotelu, motelu, pensjonatu, gdzie może przenocować 4-osobowa rodzina. Ktoś może ostatnio był w Mediolanie i ma świeże wieści? Gośka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macinak Re: Mediolan - tani hotel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 09:29 Naprawdę nikt nie nocował w Mediolanie? :( Liczę na Waszą pomoc. Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Mediolan - tani hotel 17.08.04, 11:53 www.expedia.it/pub/agent.dll?qscr=htwv&from=m&stat=1&khst=1&locn=milano&ploc=milano&loid=&&zz=1092736403794& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla Re: Mediolan - tani hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:03 www.venere.com/en/reservation/italy/lumbardy/milan/hotels/303/?skip=0&rate=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macinak Re: Mediolan - tani hotel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 16:51 Dzięki za pomoc. Właśnie dostałam też maila z mediolańskiej informacji turystycznej, jak juz przebiję się przez tę oszałamiającą ilość hoteli to je tu wrzucę. Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Mediolan - tani hotel IP: *.enformatic.pl 22.08.04, 10:43 Obawiam sie, ze w Mediolanie tanich hoteli nie ma :-( Moze jestem pesymista, ale opieram sie na doswiadczeniach dosc sporej grupy ludzi. Jak Cie nie przestraszy spanie w wieloosobowych pokojach - to moze Ostello Pierro Rossa (jak jest Was czworo to moze uda sie wziac czworke) tel. +39 02 39267095. Jak masz samochod to moze warto sprawdzic Camping Citta di Milano, daleko od centrum, przy samej obwodnicy (tangenziale), ze znizka na bilet do aquaparku. Bungalow na 3 osoby (bez lazienki i kuchni) kosztowal miesiac temu ok. 45 euro. Na cztery... moze z 52, 53? Ale tak po cichu podpowiem, ze lozek jest tam chyba z szesc... ;) tel. +39 02 48200134. Trzeba tylko pamietac, ze do centrum autobusem i metrem ok. 40, 50 minut. Samochodem szybciej, ale trzeba wiedziec gdzie w centrum zaparkowac. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Mediolan - tani hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:40 Jeżeli można, zależy mi na adresie tejże informacji turystycznej - a może podzielisz się wynikami poszukiwań ??? Pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś