Gość: piosz IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 09.09.04, 16:05 mamy zamiar pojechać na narty do doliny Val di Sole. którą miejscowość wybrać? gdzie są najfajniejsze trasy? proszę o info o wszystkim co dotyczy tego regionu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eve Re: Val di Sole IP: 212.14.8.* 10.09.04, 08:45 W marcu tego roku miałam okazję tam szusować.Mieliśmy apartament w Marilleva 1400..Wynajmowaliśmy bezpośrednio przez internet/jak będziesz zainteresowany podam ci kontakt/.Warto tam pojechać jest karuzela narciarska Marilleva- Folgarida-Madonna di Campiglio.My mieliśmy karnet na te dwie pierwsze miejscowości z jednym dniem na Madonnę.Najwięcej jeżdziliśmy w Folgaridzie wg.mnie najfajniejsze trasy i oczywiście Madonna -rewelacja.Trasy możesz obejrzeć na ski.it W miejscowościach obok zakwterownie było tańsze ale ja nie lubię wystawać na przystankach skibusów.Chociaż tam jeżdziły nieżle wg tego co mówili napotkani Polacy ,sama po nartach też korzystałam ze skibusa jadąc do Mezzany.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosz Re: Val di Sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:05 proszę o adres strony internetowej agencji przez którą wynajmowaliście apartament, jakie wrazenia z tych apartamentów? na zdjęciu wyglądają trochę nieciekawie (takie blokowisko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Val di Sole IP: 212.14.8.* 10.09.04, 13:39 My rezerwowaliśmy przez agencję Montana która ma swoją siedzibę w Marilleva 900/to jest jakby dzielnica Mezzany/ -strona www.marillevaholiday.com jak wejdziesz to nie zapomnij kliknąć na zimę .My mieszkaliśmy w apartamentach o nazwie Marilleva 1400 ,twoje wrażenie jest słuszne ja nazywałam to " przewrócone wieżowce" .My mieszkaliśmy na 5 piętrze od strony parkingu wjężdzało się windą ale wychodząc drugą stroną korytrza znajdowałam się wprost na stoku skąd dzieliło mnie jakieś 50 metrów od gondolki .Więc dla narciarza położenie bardzo wygodne.Apartamenty wygodne zaopatrzone we wszystkie sprzęty.Gdybym jechała jeszcze raz to zastanowiłabym się czy nie zamieszkać w Lago Rotondo jest prawie naprzeciwko dolnej staji gondoli wywożącej do Marilleva 1400. Ponieważ mieszkając na M 1400 nie bardzo jest co robić po nartach : dwie pizzerie ,jeden market,jeden sklep sportowy.A z Marillevy 900 można zrobić spacerek do Mezzany /bardzo ładne miasteczko/ ale rzecz gustu... Odpowiedz Link Zgłoś