Dodaj do ulubionych

Val di Sole

IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 09.09.04, 16:05
mamy zamiar pojechać na narty do doliny Val di Sole. którą miejscowość
wybrać? gdzie są najfajniejsze trasy? proszę o info o wszystkim co dotyczy
tego regionu
Obserwuj wątek
    • Gość: eve Re: Val di Sole IP: 212.14.8.* 10.09.04, 08:45
      W marcu tego roku miałam okazję tam szusować.Mieliśmy apartament w Marilleva
      1400..Wynajmowaliśmy bezpośrednio przez internet/jak będziesz zainteresowany
      podam ci kontakt/.Warto tam pojechać jest karuzela narciarska Marilleva-
      Folgarida-Madonna di Campiglio.My mieliśmy karnet na te dwie pierwsze
      miejscowości z jednym dniem na Madonnę.Najwięcej jeżdziliśmy w Folgaridzie
      wg.mnie najfajniejsze trasy i oczywiście Madonna -rewelacja.Trasy możesz
      obejrzeć na ski.it W miejscowościach obok zakwterownie było tańsze ale ja nie
      lubię wystawać na przystankach skibusów.Chociaż tam jeżdziły nieżle wg tego co
      mówili napotkani Polacy ,sama po nartach też korzystałam ze skibusa jadąc do
      Mezzany.pzdr
      • Gość: piosz Re: Val di Sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:05
        proszę o adres strony internetowej agencji przez którą wynajmowaliście
        apartament, jakie wrazenia z tych apartamentów? na zdjęciu wyglądają trochę
        nieciekawie (takie blokowisko).
        • Gość: eve Re: Val di Sole IP: 212.14.8.* 10.09.04, 13:39
          My rezerwowaliśmy przez agencję Montana która ma swoją siedzibę w Marilleva
          900/to jest jakby dzielnica Mezzany/ -strona www.marillevaholiday.com jak
          wejdziesz to nie zapomnij kliknąć na zimę .My mieszkaliśmy w apartamentach o
          nazwie Marilleva 1400 ,twoje wrażenie jest słuszne ja nazywałam to "
          przewrócone wieżowce" .My mieszkaliśmy na 5 piętrze od strony parkingu
          wjężdzało się windą ale wychodząc drugą stroną korytrza znajdowałam się wprost
          na stoku skąd dzieliło mnie jakieś 50 metrów od gondolki .Więc dla narciarza
          położenie bardzo wygodne.Apartamenty wygodne zaopatrzone we wszystkie
          sprzęty.Gdybym jechała jeszcze raz to zastanowiłabym się czy nie zamieszkać w
          Lago Rotondo jest prawie naprzeciwko dolnej staji gondoli wywożącej do
          Marilleva 1400. Ponieważ mieszkając na M 1400 nie bardzo jest co robić po
          nartach : dwie pizzerie ,jeden market,jeden sklep sportowy.A z Marillevy 900
          można zrobić spacerek do Mezzany /bardzo ładne miasteczko/ ale rzecz gustu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka