prawie.blondynka 25.01.15, 12:59 Czesc, W maju/czerwcu zamierzamy poleciec (dwie pary) na tydzien do Trapani i pokrecic sie po okolicy. Czy moze ktos zna wygodny apartament mogacy sluzyc za baze wypadowa. Za ewentualne polecenia dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodekanezowiec Re: Sycylia - Trapani 26.01.15, 18:47 Też bym był zainteresowany, bo może się wybiorę Ryanairem. Tak przy okazji - na kinoplex.pl można oglądać Ośmiornicę, której akcja toczy się w Trapani :) Italia, Sicilia - popieram jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnypol Re: Sycylia - Trapani 04.02.15, 16:02 Tutaj - już można się będzie kąpać toskania.org.pl/noclegi/balestrate/ Zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
joka.2 Re: Sycylia - Trapani 25.03.15, 14:05 Akurat w Balestrate jest zimna woda, ciepła dopiero w zatoce Castellamare del Golfo. Ja swój apartament rezerwowałam na booking. com a lecę już trzeci raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Sycylia - Trapani IP: *.52-79-r.retail.telecomitalia.it 07.04.15, 22:06 Hej, ja w zeszlym roku byłam ze znajomymi w Trapani. Wynajeliśmy przepiękne mieszkanie za pośrednictwem B&B Bella Trapani. Wlasiciecielem jest sympatyczny Wloch Angelo, ktory naprawde w niejednej sytuacji uratowal nam zycie (pojechalismy autobusem do San Vito - nikt nie mowil po angielsku,a info. turystyczna byla zamknieta - zadzwonilismy do niego i pomogl nam we wszystkim) . Tutaj masz stronę www.bellatrapani.com. On ma w swojej ofercie takze mieszkania - wiec musisz bezposrednio pytac. No i ceny rewelacyjne! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spam killer Re: Sycylia - Trapani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.15, 10:13 Spadaj żałosna spamiaro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Sycylia - Trapani IP: *.52-79-r.retail.telecomitalia.it 08.04.15, 17:31 Nie jestem spamiarą!!!!!!!!!!!! Naprawde tam bylam. Dziewczyna zapytala to jej pomoglam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Wiola, jeszcze tam jesteś! IP: *.hsi09.unitymediagroup.de 08.04.15, 18:23 I jesteś spamiarą! Nie zauważyłaś, że pisząc tutaj obok twojego nicka pojawia się: IP: *.52-79-r.retail.telecomitalia.it Tak jak koło mojego mój numer IP IP: *.hsi09.unitymediagroup.de Bo ja piszę z Niemiec, tutaj mieszkam i stąd jeżdżę na urlopy. A ty piszesz z komputera podłączonego do internetu we Włoszech. Jak to interpretować? Pomagasz znajomemu rozsyłając spam i pisząc historie w które nikt ci nie uwierzy? I tak zamiast pomóc zaszkodziłaś swojemu włoskiemu koledze (a może mężowi?). Odpowiedz Link Zgłoś
ail7879 Re: Wiola, jeszcze tam jesteś! 09.04.15, 10:36 Jeszcze zrozumiałbym, że Wiola mieszka w Mediolanie, a ze znajomymi z Polski wybrali się razem na Sycylię - oni lecieli np. z Krakowa, Wiola z Mediolanu. I co, Wiola mieszkając we Włoszech, nie zna włoskiego? Czy też Wiola mieszka w Polsce, rok temu była na Sycylii, a teraz jest np. na urlopie w Rzymie i z Rzymu pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spam killer Puk, puk - próżnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.15, 11:21 Wiola to przykład polskiego eksportowego analfabetycznego matołka. Spadaj żałosny pustaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Puk, puk - próżnia IP: *.52-79-r.retail.telecomitalia.it 09.04.15, 19:50 Nie będę znizac się do Twojego poziomu. Chciałam po prostu pomoc. pisze z Włoch, bo jestem teraz w Katani na wakacjach. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś