Gość: Remi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 11:31 Wybieram się "Polonezem" do Włoch. Czy ktoś wie coś o serwisie Daewoo w Italii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Włochy IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 05.06.01, 20:41 Gość portalu: Remi napisał(a): > Wybieram się "Polonezem" do Włoch. Czy ktoś wie coś o serwisie Daewoo w Italii. Byłem trzy razy we Włoszech Polonezem.Ponieważ z natury jestem obieżyświatem nigdy nie jechałem w jedno miejsce,ale krążyłem po kraju.żwiedziłem praktycznie cała północ,środkowe Włochy i zawadziłem o południe (Amalfi,Sorrento).W całych łoszech jest bardzo dużo dillerów Daewoo od razu z serwisami.Jeśli chcesz konkretne adresy to wejdz na stronę www.daewoo.com.pl.Nastepnie naciśnij daewoo na świecie (po przwej stronie u dołu strony głownej),a następnie wybierz kraj.Tam wejdziesz na stronę daewoo w Italii gdzie m.in.są tabale z adresami punktow.Są aktualne bo sam znalazlem te,które widziałem po drodze.Stoją tam też polonezy wystawione na sprzedaż z tym,że zwykle są to trucki.Jeśli masz jakies bliższe pytania to podam Ci swój e-mail:radioaktywny1961@poczta.onet.pl Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś