Dodaj do ulubionych

San Francesco-prosze o opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 16:31
Chcielibysmy sie wybrac z rodzina na kamping San Francesco nad Adriatykiem.
Bardzo prosze o opinie na temat tego miejsca. Czy jestescie zadowoleni z
pobytu? Bede wdzieczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: natka Re: San Francesco-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:08
      Bylam trzy lata temu i moim zdaniem kamping jest bardzo dobry, niestety plaża
      nie jest najlepsza. Cala pokryta jest drobnymi pokruszonymi muszelkami i ja
      osobiście do morza wchodzilam w klapkach. Ale ogólnie jest OK i polecam miejsce.
      • Gość: beata Re: San Francesco-prosze o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.06, 11:22
        Dziekuje za odpowiedz. A czy moglabys mi powiedziec, co w tej okolicy oprocz
        Wenecji mozna obejrzec? Czy bylas z dziecmi? Czy robilas zakupy w
        hipermarkecie, czy na miejscu?
        • Gość: natka Re: San Francesco-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:15
          Polecam Caorle, chociaż ja niewiele wtedy zwiedzalam. A jesli chodzi o zakupy
          to zawsze jest taniej w hipermarketach. Chociaż w "zwyklych" sklepach ceny są
          też przystępne. Jeżdżę do Wloch co roku i jeśli przywożę jedzenie z Polski to
          tylko dlatego że szkoda mi czasu na chodzenie po sklepach w czasie urlopu, wolę
          plywać w morzu :) Ale wiele produktów jest tańszych, np moja ulubiona Ice Tea
          kosztuje ok 0,75 euro. Natomiast warzywa i owoce są drogie. Kamping jest
          oddalony od miasta ok 5 km więc trzeba dojeżdżac autem lub na rowerach.
          • Gość: beata Re: San Francesco-prosze o opinie IP: 83.238.151.* 12.03.06, 20:56
            Bylismy w zeszlym roku w Chorwacji. Troche zaskoczyly nas ceny no i brak
            hipermarketow. Natko, dziekuje za informacje. Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka