Gość: beata IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 16:31 Chcielibysmy sie wybrac z rodzina na kamping San Francesco nad Adriatykiem. Bardzo prosze o opinie na temat tego miejsca. Czy jestescie zadowoleni z pobytu? Bede wdzieczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: San Francesco-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:08 Bylam trzy lata temu i moim zdaniem kamping jest bardzo dobry, niestety plaża nie jest najlepsza. Cala pokryta jest drobnymi pokruszonymi muszelkami i ja osobiście do morza wchodzilam w klapkach. Ale ogólnie jest OK i polecam miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: San Francesco-prosze o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.06, 11:22 Dziekuje za odpowiedz. A czy moglabys mi powiedziec, co w tej okolicy oprocz Wenecji mozna obejrzec? Czy bylas z dziecmi? Czy robilas zakupy w hipermarkecie, czy na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: San Francesco-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:15 Polecam Caorle, chociaż ja niewiele wtedy zwiedzalam. A jesli chodzi o zakupy to zawsze jest taniej w hipermarketach. Chociaż w "zwyklych" sklepach ceny są też przystępne. Jeżdżę do Wloch co roku i jeśli przywożę jedzenie z Polski to tylko dlatego że szkoda mi czasu na chodzenie po sklepach w czasie urlopu, wolę plywać w morzu :) Ale wiele produktów jest tańszych, np moja ulubiona Ice Tea kosztuje ok 0,75 euro. Natomiast warzywa i owoce są drogie. Kamping jest oddalony od miasta ok 5 km więc trzeba dojeżdżac autem lub na rowerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: San Francesco-prosze o opinie IP: 83.238.151.* 12.03.06, 20:56 Bylismy w zeszlym roku w Chorwacji. Troche zaskoczyly nas ceny no i brak hipermarketow. Natko, dziekuje za informacje. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś