Gość: vanessa IP: *.maast1.lb.home.nl 25.04.06, 12:55 kochani poradzcie,jakiej pogody mazna sie spodziewac w kalabrii pod koniec pazdziernika?? mozna jeszcze plywac w mozu i kozystac z basenu?bardzo dziekuje za odpowiedz.v. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamaria86 Re: tropea pogoda ?? 01.05.06, 12:47 ja bylam w Tropei w zeszlym roku, poczatek listopada. Cieplo jeszcze, ja sie akurat nie kapalam, ale bylo kilku takich. A woda w basenie to akurat chyba juz nie, bo basen byl nieczynny:P A jak chcesz zobaczyc pogode i urok m.in Tropei to polecam przejrzec katalog Solara wiosna/lato 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: tropea pogoda ?? IP: *.maast1.lb.home.nl 01.05.06, 20:34 dzieki tak wlasnie myslalam ze to za pozno;wybiore sie na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: tropea pogoda ?? 03.05.06, 12:53 > wybiore sie na wiosne... Czyli w czerwcu, bo przeważnie dopiero ok. 1.VI. woda ma tam temp. zbliżoną do tej z 1.XI., czyli ~20 st. C? bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: tropea pogoda ?? IP: *.maast1.lb.home.nl 04.05.06, 15:00 w lipcu pewnie pojedziemy. zlmna woda mi nie straszna nawet lubie :).wlasnie w sobote wyjezdzam do toskanii i mam zamiar sie wykompac w okolicach rawenny ,bo to blizej wychodziz borgo san lorenzo.a swoja droga gdzie jest cieplejsza woda po zachodniej czy wschodniej stronie wloch?pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: tropea pogoda ?? 05.05.06, 10:56 > wlasnie w sobote wyjezdzam do toskanii i mam zamiar sie wykompac w okolicach > rawenny... Woda jest tam teraz taka, jaką chyba lubisz do kąpieli, czyli ~17 st. C: www.windfinder.com/weather/water_temp.htm Niestety, w płytkich zatoczkach może być trochę cieplejsza... :) Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś