figlarkae 16.08.06, 09:24 wybieramy sie 25 sierpnia z Eurocampem czy ktos może był na tym Campingu ??? jakieś wskazówki ? byliśmy w zeszłym roku na Lido delle Nazione i było super.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola9944 Re: Caorle - Pra Delle Torri 17.08.06, 12:16 Bylismy w zeszłym roku, ale tylko na jedną noc, wracając z Neapolu. Camping jest super, zwłaszcza dla dzieci, jest bardzo duży, dobrze wyposażony we wszelkie "atrakcje", ale taki zrobiony bardziej pod Niemców. Na pewno jest czysto i jest wszystko na miejscu, od sklepów wszelakich, fryzjerów, basenów i karuzeli dla dzieci. Na plaży olbrzymie ilości muszli, morze ciepłe i czyste. My w tym roku jedziemy do Sarteano w Toskani i potem na camping Cavalino Union Lido też nad Adriatykiem. Może o tych campingach coś wiesz? Też wyjeżdżamy 25 sierpnia, miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Caorle - Pra Delle Torri 17.08.06, 15:03 Byliśmy w Sarteano w ubiegłym roku. Camping wspaniały, chociaż nie taki duży. Trochę o samym campingu pisałam tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=29673157 Tu możesz poczytać o okolicy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=29758293 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=29615871 Kilka zdjęć z Sarteano i nie tylko obejrzeć możesz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=29672160&a=29758157 Dodam jeszcze, że na campingu nie ma sklepu, ale market znajduje się jakieś 50 m za bramą. Odpowiedz Link Zgłoś
renata696 Re: Caorle - Pra Delle Torri 07.11.06, 19:23 Ciekawa jestem Twoich wrażeń z pobytu na tych dwóch campingach. Ja z rodzinką jeżdżę z Eurocamp od 6 lat. Przez ten czas „troszkę ‘ wyrosły nam dzieci i teraz szukamy czegoś odpowiedniego dla nastolatek. W tym roku byliśmy w Union Lido w Cavallino i nie byliśmy zachwyceni. W przyszłym planujemy Toskanię i zastanawiamy się nad Sarteano ( w Figline Valdarno już byliśmy). Może coś doradzisz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea27 Re: Caorle - Pra Delle Torri 17.08.06, 22:00 Byłam w Caorle na campingu Pra`delle Torri kilka lat temu. Właściwie to Pra`delle Torii trudno nazwać campingiem, bo to cały kompleks wypoczynkowy z hotelem, apartamentami letnimi, bungalowami i polem namiotowym. Zajmuje on ponad 920 000 m2 powierzchni, a na jego terenie znajduje sie fantastyczny, podgrzewany kompleks basenów o powierzchni ponad 5 000 m2, korty do tenisa, boiska do piłki nożnej, koszykówki i siatkówki, pole do golfa i minigolfa. Wszystko to jest położone pośród lasów piniowych nad piękną piaszczystą i szeroką plażą. Naprawdę cudowne miejsce do wypoczynku. Plaża ładna i szeroka i naprawdę mozna tam nazbierac wiele pieknych muszelek. Miasteczko Caorle tez śliczne i chociaż z campingu nie jest do niego blisko spacer po nim jest przyjemnościa. Odpowiedz Link Zgłoś