kuba09091 02.01.07, 22:16 Wybieram się na zwiedzanie Sycylii. Są takie imprezy 7+ 7 zwiedzanie i pobyt. Ciekaw jestm doświadczeń uczestników tego typu imprez. Jakie biuro, termin polecacie.Chętnie poczytam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viola Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.chello.pl 04.01.07, 18:27 Ja znam taką wycieczkę z Triadą. Pierwszy tydzień koniecznie objazd a drugi wypoczynek w Kalabrii a to dlatego,że zwiedzanie kolejnych miejscowości na Sycylii przebiega według dość napiętego planu. Wykup posiłki na objazdówkę bo po przyjeździe do hotelu na nocleg niewiele już pozostaje wolnego czasu. Aby zrobić pamiątkowy film lub zdjęcia niejednokrotnie wstawaliśmy znacznie wcześniej od pozostałych uczestników. Przewodniczce nie można było nic zarzucić bo miała olbrzymią wiedzę ale i tak warto przygotować się do zwiedzania czytając przewodniki. Wspomnienia z wyjazdu zostaną w pamięci na wiele lat. Jedyny mankament to brak kultury polskich turystów. Wybraliśmy termin przed "szczytem sezonowym" tj w IpołVI i trafiliśmy na ogromne upały! Mimo wszystko naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniex Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.07, 19:22 Też jestem zainteresowana tym wyjazdem. Triada oferuje hotel Calagena, ale nie mogę znależć żadnych opinii o tym hotelu. Czy Ty też byłaś w tym hotelu? Jeśli tak to proszę o opinię o nim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba09091 Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.toya.net.pl 06.01.07, 15:22 Czy tylko Triada robi takie imprezy? Hotel Calagena jest w katalogu Traidy i w ofercie internetowej. Ma to być nowy hotel oddany w maju 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniex Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.07, 12:37 Nowym hotelem, który dopiero będzie oddany w maju jest Calalunga( tak wynika z oferty internetowej Triady) . A z hotelem Calagena mają w Triadzie jakiś bałagan. Jedyny hotel o podobnej nazwie w miejscowości Montepaone Lido, który udało mi się znaleźć w internecie to Villagio Club Calaghena. Dzwoniłam wczoraj do Triady w celu wyjaśnienia wątpliwości a oni nie wiedzą czy to ten sam hotel, nie mają jego zdjęć na stronie i nie mają żadnych do przesłania na e-mail i przyznają,że jest kilka błędów na ich stronie. Podobno jutro ma się poprawić ich wiedza na ten temat. Takie podejście trochę mnie zniechęca do korzystania z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
erka4 Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 03.02.07, 10:47 Ale ten hotel /Calalunga/ został oddany w maju 2006-tak przynajmniej wynika z katalogu Triady.Może ktoś już tam był? Też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:26 Ja wykupiłam Sycylię + wypoczynek w Kalabrii z oferty promocyjnej Rainbow Tours W części objazdowej wycieczki szczególnie zainteresował mnie 1 dzień zwiedzania Malty. Na pobyt w Kalabrii wybrałam hotel 4 gwiazdkowy Santa Lucia. Koszt imprezy ok. 3800zł (nie pamietam dokładnej kwoty) Przy okazji pytanie. Czy ktoś z Państwa ma jakieś informacje o tym hotelu? Rainbow ma go po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.aster.pl 10.01.07, 23:02 Santa Lucia Le Sabbie Doro, koło Cefalu jest hotelem ***, czytam o nim ponieważ zastanawiam się czy nie wybrać go na wakacje, opinie są w mairę ok, zreszta poszukaj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 IP: *.aster.pl 11.01.07, 09:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=55267640&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
margomarge Re: Sycylia - Kalabria 7+ 7 16.02.07, 12:36 Bylam z Triada 7 dni zwiedzanie Sycylii i 7 dni wypoczynek na Kalabrii.Zwiedzanie Sycylii bez zarzutu, ale apartamenty w Kalabrii,brrrr...Najpiewr kupilismy srodki czystosci, zeby posprzatac ten brud,czyli wypoczynek rozpoczal sie od 3 godzin sprzatania, cos okropnego ( sprzatanie bylo wliczone w cene wypoczynku :)). Okazalo sie, ze pozostali uczestnicy wypoczynku robili to samo! Odpowiedz Link Zgłoś