Gość: lauda IP: *.57.jawnet.pl 26.09.07, 11:56 Czesc, za tydzien wybieram sie na 3 dni do Mediolanu, moze ktos z Was tam byl i podpowie mi co warto zobaczyc, gdzie sie stolowac zeby bylo taniej, i jak najlepiej dojechac do Como nad jezioro, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makda Re: Mediolan 26.09.07, 13:40 Proponuję wpisac w wyszukiwarke "mediolan". Co miesiąc ktoś pyta o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Mediolan 03.10.07, 10:30 Ja równiez proszę o pomoc w sprawie Mediolanu.Wylatuję w niedziele.Lądujemu na lotnisku Malpensa.Chciałabym się dowiedziec czy są na tym lotnisku wypożyczalnie samochodów,jeśli tak, to w której najlepiej wypożyczyć auto.Również chciałabym wiedziec,czy wieczorami bezpiecznie można chodzic po mieście,chodzi mi oczywiście o centrum.Co warto zobaczyć w centrum.Będziemy chodzić pieszo i właśnie raczej popołudniami i wieczorami.Przedpołudniem mamy spotkania biznesowe poza Mediolanem,dlatego potrzebujemy samochód.Wszystkie rady praktyczne również mile widziane,gdzie jeść, na co uważać itp. Póbowałam wpisać Mediolan w wyszukiwarce, ale niestety nie znalazłam interesujących mnie informacji dlatego ponawiam prośbę tutaj. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Mediolan 03.10.07, 11:52 Voila: www.sea-aeroportimilano.it/en/malpensa/index.phtml?mod=autonoleggi&to=servizi_sea Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Mediolan 04.10.07, 10:22 NA lotnisku sa wszystkie mozliwe wypozyczalnie aut, jest pociag do centro i sa autobusy do centro NIE DA SIE NIE ZAUWAZYC. Proponuje strone oficjalna lotniska badz DOKLADNIE przeszukac forum Odpowiedz Link Zgłoś