malinka-5 19.08.09, 13:49 Szukam koleżanki na wycieczkę z Itaki Bella italia. wyjazd we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kubuś Re: Bella Italia IP: *.echostar.pl 19.08.09, 15:57 A może być kolega? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka-5 Re: Bella Italia 19.08.09, 16:16 A kolega też do pokoju? I zależy jaki kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 29.08.09, 10:25 Hejka! Ja tez szukam kolezanki do pokoju:) Jadę z Gdanska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 31.08.09, 10:54 Hej no ja tez 5 wrzesnia:) moje gg to 11648376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 01.09.09, 09:00 hej niestety gg mi szwankuje coś. Kurczę chyba nie jedziesz z Itaki, bo z tego co wiem Itaka nie jedzie przez Wrocław. wielka szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
malinka-5 Re: Bella Italia 01.09.09, 12:37 jadę z Itaki. Wyjazd z Wrocławia jest - j.n. www.itaka.pl/wycieczki/wlochy/bella_italia_1202.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 01.09.09, 18:51 no to się spotkamy pewnie na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 01.09.09, 19:05 jakby co mow, że chcesz byc w pokoju z Monika z Gdanska:) a ile masz lat? Bo ja 22:)Pewnie razem bedziemy i tak jezdzic. Trochę lipa, bo grupa bedzie liczyla z 80 osob, ale im wiecej tym weselej:) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka-5 Re: Bella Italia 01.09.09, 20:45 z ego co wiem to sa przesiadki na wlasciwe autokary pd Opolem. wiec okaze sie czy jedziemy razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmaria Re: Bella Italia IP: *.bb.online.no 16.01.10, 14:01 W 2007 roku byliśmy na objazdówce z Itaką(Włochy- Bella Italia) i tamte hotele to nie zasługiwały nawet na jedną gwiazdkę pokoje małe, urządzenie wnętrza i łazienki jak z przed 50lat,klimatyzacja jeśli cudem się zdarzyła że była to albo trzeba było za nią dodatkowo płacić 10euro za dobę(tylko w jednym hotelu była taka opcja a byliśmy na przełomie lipca i sierpnia)albo był wiatrak przy łóżku dla mnie to skandal!!! W jednym hotelu trafiła nam się klimatyzacja zagrzybiona więc jak ją włączyliśmy to smród był taki że przez godzinę potem trzeba było wietrzyć bo aż mdliło. Jak wezwaliśmy pilotkę to powiedziała że pokoju nam nie zmienią bo nie mają na jaki bo i tak część osób spała w innym hotelu więc możemy pisać skargę ale to i tak nic nie da !!! Pomijając fakt że pilotka tak nas przegoniła po kraju że mój mąż cudem dał się namówić na następną wycieczkę bo był tak zmęczony na tamtej. Włochy są piękne i warto je zobaczyć ale nie z Itaką!!!Chciałabym zaznaczyć że to był już nasz drugi wyjazd do Włoch i mieliśmy dlatego porównanie. Pomijam już fakt że poprzednim razem mieliśmy nocleg w Czechach a teraz cała noc w autokarze mycie na stacji benzynowej i zaraz zwiedzanie-kompletne warunki polowe zamiast ludzi najpierw zakwaterować w hotelu jeśli mozna go nazwać wogóle hotelem.Była to nasza jedyna wycieczka z Itaką i sadzę że ostatnia bo o niebo lepsze warunki oferują chociażby Rainbow z którym byliśmy w kilku miejscach np.Grecja- dookoła Grecji czy Egipt -rejs po Nilu dla wygodnych albo Konsorcjum Tajlandia z Birmą i Laosem-Złoty trójkąt.Pozdrawiam i życzę miłych podróży Odpowiedz Link Zgłoś