Dodaj do ulubionych

Bella Italia

19.08.09, 13:49
Szukam koleżanki na wycieczkę z Itaki Bella italia. wyjazd we
wrześniu
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubuś Re: Bella Italia IP: *.echostar.pl 19.08.09, 15:57
      A może być kolega?
      • malinka-5 Re: Bella Italia 19.08.09, 16:16
        A kolega też do pokoju?
        I zależy jaki kolega.
        • Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 29.08.09, 10:25
          Hejka! Ja tez szukam kolezanki do pokoju:) Jadę z Gdanska:)
          • malinka-5 Re: Bella Italia 30.08.09, 22:02
            ja jade od 5 wrzesnia. a Ty?
            • Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 31.08.09, 10:54
              Hej no ja tez 5 wrzesnia:) moje gg to 11648376
              • malinka-5 Re: Bella Italia 31.08.09, 20:54
                hej. napisałam do Ciebie na gg
                • Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 01.09.09, 09:00
                  hej niestety gg mi szwankuje coś.

Kurczę chyba nie jedziesz z Itaki, bo z tego co wiem Itaka nie jedzie przez
                  Wrocław. wielka szkoda:(
                  • malinka-5 Re: Bella Italia 01.09.09, 12:37
                    jadę z Itaki.
                    Wyjazd z Wrocławia jest - j.n.
                    www.itaka.pl/wycieczki/wlochy/bella_italia_1202.php
                    • Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 01.09.09, 18:51
                      no to się spotkamy pewnie na miejscu:)
                      • Gość: Moni Re: Bella Italia IP: *.abaks.pl 01.09.09, 19:05
                        jakby co mow, że chcesz byc w pokoju z Monika z Gdanska:) a ile masz lat? Bo ja
                        22:)Pewnie razem bedziemy i tak jezdzic. Trochę lipa, bo grupa bedzie liczyla z
                        80 osob, ale im wiecej tym weselej:)
                      • malinka-5 Re: Bella Italia 01.09.09, 20:45
                        z ego co wiem to sa przesiadki na wlasciwe autokary pd Opolem.
                        wiec okaze sie czy jedziemy razem
                        • Gość: kmaria Re: Bella Italia IP: *.bb.online.no 16.01.10, 14:01
                          W 2007 roku byliśmy na objazdówce z Itaką(Włochy- Bella Italia) i
                          tamte hotele to nie zasługiwały nawet na jedną gwiazdkę pokoje małe,
                          urządzenie wnętrza i łazienki jak z przed 50lat,klimatyzacja jeśli
                          cudem się zdarzyła że była to albo trzeba było za nią dodatkowo
                          płacić 10euro za dobę(tylko w jednym hotelu była taka opcja a
                          byliśmy na przełomie lipca i sierpnia)albo był wiatrak przy łóżku
                          dla mnie to skandal!!! W jednym hotelu trafiła nam się klimatyzacja
                          zagrzybiona więc jak ją włączyliśmy to smród był taki że przez
                          godzinę potem trzeba było wietrzyć bo aż mdliło. Jak wezwaliśmy
                          pilotkę to powiedziała że pokoju nam nie zmienią bo nie mają na jaki
                          bo i tak część osób spała w innym hotelu więc możemy pisać skargę
                          ale to i tak nic nie da !!! Pomijając fakt że pilotka tak nas
                          przegoniła po kraju że mój mąż cudem dał się namówić na następną
                          wycieczkę bo był tak zmęczony na tamtej. Włochy są piękne i warto je
                          zobaczyć ale nie z Itaką!!!Chciałabym zaznaczyć że to był już nasz
                          drugi wyjazd do Włoch i mieliśmy dlatego porównanie. Pomijam już
                          fakt że poprzednim razem mieliśmy nocleg w Czechach a teraz cała noc
                          w autokarze mycie na stacji benzynowej i zaraz zwiedzanie-kompletne
                          warunki polowe zamiast ludzi najpierw zakwaterować w hotelu jeśli
                          mozna go nazwać wogóle hotelem.Była to nasza jedyna wycieczka z
                          Itaką i sadzę że ostatnia bo o niebo lepsze warunki oferują
                          chociażby Rainbow z którym byliśmy w kilku miejscach np.Grecja-
                          dookoła Grecji czy Egipt -rejs po Nilu dla wygodnych albo Konsorcjum
                          Tajlandia z Birmą i Laosem-Złoty trójkąt.Pozdrawiam i życzę miłych
                          podróży
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka