chiara76 11.05.04, 17:01 wielkimi krokami. Czy ktoś z Was planuje wyjazd do Portugalii w lecie? A może na mecze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brasilka2 Re: nikt nie jedzie??? n/t 14.05.04, 12:17 Nie, no ja bym chętnie pojechała, tylko z pracy się na tak długo nie wyrwę. Może na jeden mecz to tak, ale na całe mistrzostwa... Będę śledzić w tv poczynania dzielnych Luzytan, niejakiego Figo (wg komentatorów: Figooo), Conceição (tak zwanego Konsesjao lub Kon&%&@%$#*sjao) i całej reszty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: Zbliża się lato 14.05.04, 12:50 ja powinnam byc 24 lipca w Porto, na slubie przyjaciela. nie wiem jednak, czy sie wyrobie i czasowo, i finansowo. ale baaaaardzo bym chciala... jesli nie, to moze we wrzesniu na jakis przedluzowny weekend sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
anjos menina....24 lipca????? 24 czerwca powinnas przyje 14.05.04, 14:24 chac, to Sao Joao i jest SUPER !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: menina....24 lipca????? 24 czerwca powinnas p 14.05.04, 16:13 prawda! oj, bywałam juz na sao joao w porto! i chetnie bylabym i w tym roku! no ale raczej nie dam rady... i bede zazdroscic wszystkim, ktorym sie to uda! sardynki i papryke upieke na domowym grillu, baniaczek winka zorganizuje i moze jakos dam rade... pozdrawiam. m Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zbliża się lato 15.05.04, 15:44 menina napisała: > ja powinnam byc 24 lipca w Porto, na slubie przyjaciela. nie wiem jednak, czy > sie wyrobie i czasowo, i finansowo. ale baaaaardzo bym chciala... jesli nie, to > > moze we wrzesniu na jakis przedluzowny weekend sie uda? życzę, żeby się udało. Swoją drogą ciekawe, czy Śluby tam mają jakieś lokalne tradycje? Odpowiedz Link Zgłoś
anjos A ja planuje WYJECHAC na wakcje Z Portugalii... 14.05.04, 22:12 __ale dokad ???????????????? Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: A ja planuje WYJECHAC na wakcje Z Portugalii. 14.05.04, 23:38 brazylia? Odpowiedz Link Zgłoś