coatlicue 26.05.04, 17:33 Ale dzis bede kibicowac!!! hihihi kurcze, w sumie nie powinnam bo mi tu sie szykuje egzamin jutro :/ no ale coz.... Emocje mam nadzieje mi zadoscuczynia ;)) PORTO!!! PORTO!!! (Vitor Bahia :P yummy ;)) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjos Ustawili wielki ekran na ... 26.05.04, 19:52 Avenida dos Aliados w centrum Porto.......ide na impreze...Biba o Porto. !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: Porto Porto 27.05.04, 00:05 w zeszlym roku tez oblewalam w Porto sukcesy druzyny! dzis, juz w pl, za to przybrana w szalik w klubowych barwach, tez wznosze toast! Viva Os Filhos do Dragao! Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Zabawa trwa na... 27.05.04, 00:40 Avenida dos Aliados, przy nowym stadionie Dragao na Antas (gdzie jus tradycyjnie przejedzie autokar z graczami klubu FC Porto, gdzies okolo 3 w nocy ), na moscie D.Joao (zablokowany ) i na cais de Gaia ( V.N.Gaia ) oraz na placu Marques Pombal w Lisbonie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zabawa trwa na... 27.05.04, 09:12 anjos napisała: > Avenida dos Aliados, przy nowym stadionie Dragao na Antas (gdzie jus > tradycyjnie przejedzie autokar z graczami klubu FC Porto, gdzies okolo 3 w > nocy ), na moscie D.Joao (zablokowany ) i na cais de Gaia ( V.N.Gaia ) oraz na > placu Marques Pombal w Lisbonie. No i jak się udała zabawa? ja oczami wyobraźni widziałam się na tej zabawie w Lizbonie:) Super, super!! Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Autokar z zawodnikami 27.05.04, 13:43 FC Porto przyjechal pod stadion Dragoes o godz. 8.45 rano (ok 2 godziny trwal dojazd z lotnikach), tlumy ludzi, ruch w miescie kompletnie sparalizowany. Ognie sztuczne ( przygotowywane na zabawe w nocy ) odpalili teraz nad ranem. Wszyscy o tym gadaja i wszyscy...spoznili sie do pracy, .. ale jest super ! Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: PORTO!!! OLE!!!! :-)) 27.05.04, 16:36 YipEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! PORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: PORTO!!! OLE!!!! :-)) 28.05.04, 09:09 coatlicue napisała: (Vitor Bahia :P yummy ;)) Baia oczywiście ;) ;) no ale teraz jeszcze Deco...... :P Wybaczcie ale jestem "tylko" kobietą ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś