keepersmaid 02.10.05, 19:17 Znaczy takie biedronkowe podrabiane - nazywaja sie "Paryskie" o smaku wisniowym albo pomaranczowym, kosztuja 1.48 euro, produkowane w Polsce przez jakis tam zaklad dla Biedronki. To jakby ktos mial saudades. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: Kupilem , kupilem......wspaniale 03.10.05, 15:37 Mnie blizej do pieczywa Wasa niz do Delicji i ostatnim razem jak kupilam (a to szwedzkie) tez w Pingo Doce - glowna czesc etykiety/opakowania byla po polsku, czyli jakos serio sie biora do mieszania zamowien i zestawow... Mogliby tak Prince Polo sprowadzic... chyba bym zlamala diete... Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: Kupilem , kupilem......wspaniale 03.10.05, 15:58 o tak! i polskie twarozki i mniej slodkie jogurty, ze o wedlinach i pomidorach juz nie wspomne... pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Kupilem , kupilem......wspaniale 03.10.05, 18:19 Mmmmm... jogurt poziomkowy... A pomidory to ja tylko kupuje galazkowe albo te malutkie cherry, wszystkie inne smakuja jak trawa, czyli wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Kupilem , kupilem......wspaniale 08.10.05, 20:17 assim napisał: >i pomidorach juz nie wspone... Hehe, zawsze mi sie smiac chce i ogarnia mnie zaduma gdy ogladam lub smakuje w Portugalii pomidory a jeszcze do niedawna portugalskie pomidory uwazana byly za najlepsze w EU, przynajmniej do celow przetworczych (?). Heintz zrezygnowal z porugalskich na rzecz polskich i zrobila sie z tego ponoc glosna afera. darek Odpowiedz Link Zgłoś
um_lusopolaco Re: Delicje w Pingo Doce 06.10.05, 18:33 Opowiadacie o takich roznosciach, a do tej pory nikt nie docenil wspanialego jogurtu zbozowego z Pingo Doce!!! Czy ktos go w ogole probowal??? Polecam. Ja juz sie nie moge doczekac, kiedy wreszcie wroce do Portugalii, pobiegne do Pingo Doce i kupie odpowiedni zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
um_lusopolaco Re: Jogurt ? a z Polski ten jogurt ? 07.10.05, 00:18 nie, jogurt jak najbardziej portugalski, ale siedze w polsce i caly czas o nim marze, wiec nie moglem sie powstrzymac :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Teraz takze o smaku wisniowym... 12.10.05, 15:28 Kupilem dzisiaj. Oczywiscie w tlumaczeniu portugalskim na etykietce jest cereja.....wielkie nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś