Gość: Luki IP: 157.25.125.* 03.08.01, 12:25 Czy warto? Pytam m.in. w kontekscie ogromnej rzeszy turystow w tym okresie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz.M Re: SYLWESTER W PRADZE???!!! IP: 10.1.131.* 06.08.01, 13:35 Spędziłem w Pradze 5. Sylwestrów, z tego jeden (pierwszy!) na ulicach biorąc udział w tzw. zabawie (tłok, butelki fruwające w powietrzu, wrzaski i huk petard). Po tym jednym razie mi się odechciało wychodzić w sylwestrowych dniach z domu. Następne imprezy spędziłem wprawdzie też w Pradze, ale albo u przyjaciół, albo w lokalach poza centrum, dokładnie omijając plac Wacława czy most Karola. Ale jak ma pan dość energii i lubi pan sobie poszaleć w wielojęzycznym i solidnie podchmielonym tłumie, to proszę się nie zastanawiać. Gość portalu: Luki napisał(a): > Czy warto? Pytam m.in. w kontekscie ogromnej rzeszy turystow w tym okresie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: SYLWESTER W PRADZE???!!! IP: 10.40.41.* 29.08.01, 18:52 ja bylem rok temu i przyznam ze bylo dosc ciekawie widok z nie-mostu karola.stalismy na moscie nastepnym od mostu karola wiec widzielismy petardy z dlaeka w panoramie, pozniej bylismy na hradczanach. ogromne tlumy juz nie tak ekscytujaco...poznie od knajpy do knajpy.to juz ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś