Dodaj do ulubionych

Lot na Maderę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:50
Szukam linii lotniczych , które w przyzwoitej cenie latają na Maderę.
Jeśli ktoś z ludzi będących na tym forum może mi pomóc, będę wdzięczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: yanu Re: Lot na Maderę IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 15.11.08, 17:28
      www.skyscanner.net/
      tu mozesz poszukac
      • Gość: nina104 Re: Lot na Maderę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 19:22
        Dzięki spróbuję poszukać, chcę lecieć na początku lutego, ale pewnie
        konieczna będzie przesiadka?!
      • Gość: yanu Re: Lot na Maderę IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 16.11.08, 22:30
        nie, wybierasz sobie miejsce wylotu( from)i miejsce docelowe (to)
        • tornado-tornado Re: Lot na Maderę 22.11.08, 21:14
          Ja w tym roku byłem na Maderze za lot płacąc około 450 zł w obie strony.
          Leciałem z Katowic do Londynu, a stamtąd liniami Easyjet do Funchal . Powrót w
          ten sam sposób.
          Jak co to pisz na priva.
          • Gość: Agata Re: Lot na Maderę IP: 80.51.246.* 24.11.08, 10:12
            Ja też tak planuję zrobić, ale co jeżeli samolot z Polski się
            spóźni? Trzeba mieć duzy zapas czasu.
            • Gość: nina104 Re: Lot na Maderę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 16:05
              Cały czas nad tym myślę, ale muszę dać dzień przerwy w Londynie i to są
              dodatkowe koszty. Poza tym w terminie kiedy mogę lecieć lot zamyka się w kwocie
              1900zł dla 2 osób? Rozważam jeszcze Teneryfę:)
              Dziękuję i pozdrawiam!
              • tornado-tornado Re: Lot na Maderę 25.11.08, 16:12
                Wybieram się także na Teneryfę w styczniu 2009. Wylatuję z Katowic do
                Frankfurtu, a dalej na Teneryfę, po kilku dniach przenoszę się na Gran Canarię,
                skąd wracam do Londynu a dalej do Katowic. Cena przelotu to około 500 zł od osoby.
                • Gość: yanu Re: Lot na Maderę IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 25.11.08, 21:42
                  ja lece na Madere w poniedzialek z Cardiff, 138 funtow w obie strony
                  dla dwoch osob
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka