02.07.07, 19:17
Może ktoś organizował ostatnio przyjęcie z okazji chrzcin dziecka i mógłby
podzielić się informacją, gdzie warto zrobić taką rodzinna imprezkę. szukam
niedrogiego i ładnego miejsca na przyjęcie dla 40-50 osób w Mińsku lub
okolicach. Będę wdzięczna za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • eszi w styczniu robiłam chrzciny w Jedynce 03.07.07, 08:19
      szefowa b. miła, personel leniwy, kuchnia - przeciętnie cenowo - całkiem całkiem
      w maju komunia w Karczmie Staropolskiej - cenowo tak jak wszędzie w tym
      okresie, kuchnia - goście chwalili - personel b. miły i uczynny.....
    • igniado Re: chrzciny 03.07.07, 08:43
      Witam,
      Organizowałam komunię w kasynie wojskowym (przy ul. Warszawskiej. Było super -
      miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, cena: 70 PLN/os. (wliczone były 2 ciepłe
      posiłki, przystawki, sałatki, napoje, kawa, herbata, owoce, ciasta). Dodatkowo
      płaciłam za tort i szampana.
      • eszi to miałaś szczęście 03.07.07, 11:08
        mnie w kasynie chcieli skasować od 80 zl w górę, przy czym miala to być trzecia
        komunia na jednej sali...
        • igniado Re: to miałaś szczęście 03.07.07, 12:47
          owszem były 3 komunie na jednej sali, ale to normalne w większości lokali, gdyż
          inaczej koszt musiałby być dużo wyższy
          w każdym razie, nikt nikomu nie przeszkadzał i było bardzo sympatycznie :-)
          • eszi mnie w sumie tez 04.07.07, 08:17
            sie udało bo byliśmy sami - dzieci dużo wiec mogły swobodnie biegac tym
            bardziej ze karczma jest za osrodkiem zdrowia i na parkingu były tylko nasze
            samochody... a poza tym z małym dzieckiem w takim tłumie - troche mnie to
            przerażało.....wiesz a to do kuchni po wrzatek na mleko a to cos innego i tak w
            koło.... moglismy wybrac sobie muzyczke lecąca w tle itp... w przypadku 3
            komunii raczej nie dałoby sie tak dopasowac do gustu - choc i tu skończyło sie
            na radiu...:-))
    • misiunia07 Re: chrzciny 03.07.07, 16:11
      Dziękuję wszystkim za informacje. A co powiecie na Planetę? Też po 70zł od
      osoby, ale czy warto? Wolałabym też być sama w lokalu, ale to nie będzie termin
      komunijny, więc pewnie nie będzie tłoku (plan - na koniec września).
      Może ktoś jeszcze mógłby podzielić sie swoimi doświadczeniami. Ile płacił?,
      gdzie? jak było?
      • eszi a siostra robiła chrzciny 04.07.07, 08:19
        w Zajeździe u Szydłowskich - też było fajnie - tym bardziej że tam dostajesz
        też pokoik dla swojej dyspozycji a to ważne - bo dziecko szybko ma dość gościny
        i coś trzeba z nim zrobić a tak spokojnie uśpisz i może pospać w pokoiku....a
        ceny chyba ok. 60 zł od osoby - oczywiście małe dzieci połowę.....
    • c43 Re: chrzciny 04.07.07, 08:42
      Mnie w następnym roku czeka komunia mojego synka ale zamierzam wynająć tylko
      salę z kuchnią a potrawy będą robione we własnym zakresie, nie zamierzam sie
      opierać na restauracyjnym jedzeniu, mało i niesmaczne
      • eszi Re: chrzciny 04.07.07, 10:43
        z tym wynajęciem sali to chyba nie zaciekawie w Mińsku.. niestety.... a czas
        trzeba mieć - też tak sobie planowałam komunię, ale i przygotowania i praca i
        małe dziecko - nie dałabym rady... ale rzeczywiście pomysł o niebo lepszy i
        tańszy..... no i smaczniejszy.......:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka