29.06.11, 22:28
w wiadomej sprawie, chi chi, glupio mi tam skomentowac, ale nie uwazasz ze te laski, ktore sie smaruja kremem antyperspiracyjnym sa lekko walniete? a moze ja jestem jakas niedzisiejsza smile
wstaje jutro o 5 i zaczynam rytual: silikon, filtr, antyperspirant , nie wiem czy bedzie mnie spod tych warstw widac smile o to czy mozna uzyc antyperspirantu do stop na probe to nawet nie probuje pytac smile
Obserwuj wątek
    • monikinda Re: do ceres 30.06.11, 08:48
      a co to jest krem antyperspiracyjny? ja znam tylko antyperspirant, kulke sztyft i dezodorant
    • ceres9 Re: do ceres 30.06.11, 14:29
      ;DDDD no tak mi sie wydaje,nawet nie lekko;p
      ja nawet nie wiedzialam ze taki krem antyprespiracyjny do twarzy to istniejebig_grin ale cale zycie sie czlowiek uczy...
      dycha wez naloz sam ten filtr bez kremu pod spodem a na filtr jakis podklad w kamieniu,ja uzywam clinique mineralnego
      swieci sie malo,wiadomo ze po jakims czasie ale wtedy chusteczka matujaca i tyle
      pozniej szybko chusteczka nawilzana i filtr i puder na to,albo bez nawilzanej tylko zwykla chusteczka twarz przejade,makijaz nie zajmuje mi wiecej niz 7 minut lacznie z wymalowaniem rzes;]
      na wieczor sobie jakis fajny krem zaaplikuj to ci to zrownowazy poczucie winy za brak kremu z rana;pp
      • 1dycha Re: do ceres 30.06.11, 23:36
        ceres... ja mam na buzi juz tyle wydarzen, ze bez odrobiny podkladu nie daje rady smile
        a calego dnia bez normalnego kremu tez sobie nie wyobrazam.
        dla mnie z tymi filtrami to w ogole jakas paranoja - nie potrafie zrozumiec, dlaczego kladzenie takiej ilosci chemii z ranca mialoby byc lepsze od normalnego kremu.
        no nic, ale dalej probuje sie skutecznie posmarowac filtrem - za stara jestem na te nauki...

a istnienie kremu antyprespiracyjnego do twarzy tez mnie zszokowalo..
    • beczka.prochu Re: do ceres 03.07.11, 14:38
      Dziewuszki, dajcie link, albo napiszcie wiecej, bo zaintrygowana jestem. Pierwsze slysze, aby krem anty na twarz nakladac, ba, pierwszy raz o takim czytam. Mnie by bylo szkoda twarzy. wink
      • 1dycha Re: do ceres 03.07.11, 15:40
        forum.gazeta.pl/forum/w,211,126447526,,ws_filtrow.html?v=2
        www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=&products_id=763&n=svr-spirial-krem-antyperspiracyjny-nadmierna-potliwosc.html
        • 1dycha Re: do ceres 03.07.11, 15:40

już nie mogę doczekać się komentarza Beczki smile
          • beczka.prochu Re: do ceres 03.07.11, 20:00
            O jaaaaaaaaaaaaaa. Kij juz z tym kremem antypersiracyjnym, ale ile o filtrach sie naczytalam. A dzis caly dzien na dworze i to ze zwyklym kremem, SPF 15 chyba. Zaczelam sie zastanawiac nad tym, czy za malo dbam o twarz? Serio. Rano krem na dzien, jak mam czas to nawilzacz pod spod. Wieczorem krem na noc. I wsio. No w cieplych krajach na urlopie, cos wyzszego i na nartach.
            • 1dycha Re: do ceres 03.07.11, 22:15
              no to cię beczko jeszcze ząb czasu chyba nie nadgryzł smile
              bo mi niestety od słońca wyskakują różnego rodzaju figury geometryczne i cętki, niekoniecznie ozdobne sad
              • beczka.prochu Re: do ceres 04.07.11, 10:12
                Mam pierwsze zmarszczki i pojawiaja sie czasem male przebarwienia. Zaczelam szukac kremu do twarzy z filtrem 50, dzis rano. Chocby na wakacje, a potem zobacze.
                • 1dycha Re: do ceres 04.07.11, 21:47
                  tak na marginesie, to mam wrażenie że jak sobie wsmaruję w twarz tą całą chemię w postaci filtrów kremów i fluidów, a potem wyjdę na słońce to mi się robią na twarzy mikroreakcje jądrowe i wcale to urodzie nie służy (a dokładniej: urody nie tworzy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka