25.07.11, 15:21
mi sie chyba transfer w iplusie skonczyl ostatnio film pobieralam wbrew przestrogom mezatongue_out
lipa troche z tym transferem ale przed przeprowadzka nie chcemy niczeo stalego brac
jak wchodze w jakis watek to pol godziny mija zanim sie odpowiedzi pojawiabig_grin szczescie ze nowy jest naliczany od piatku wiec w piatek nadroie wszystko obiecujebig_grin
buziaki w siusiaki
Obserwuj wątek
    • 1dycha Re: dziewcyny 25.07.11, 15:54
      ceresek to cekamy na łącnosc pzez intenecek smile
      • ceres9 klawiatura tez mnie sie zacina no!;p 25.07.11, 15:55
    • beczka.prochu Re: dziewcyny 25.07.11, 18:45
      big_grin
      • 1dycha monikindy zapytaj, jej tez sie psuje a pisze! 25.07.11, 19:48
        • monikinda Re: monikindy zapytaj, jej tez sie psuje a pisze! 26.07.11, 10:15
          ja robilam kopiuj wklej liter co nie działały z jakiegos tekstu. A powodem zepsucia klawiatury w laptoku bylo wlączenie trybu numerycznego. Naprawilam poprzez wciśnięcie klawisza funkcyjnego FN i NUM LK
          • ceres9 Re: monikindy zapytaj, jej tez sie psuje a pisze! 26.07.11, 12:10
            fantastikobig_grinbig_grin

jakbym musiala robic kopiuj wklej to chyba bym sie pocielabig_grin
            szczescie w nieszczesciu ze u mnie aby naprawic to trzeba TYLKO porzadnie wciskactongue_out
            • 1dycha Re: monikindy zapytaj, jej tez sie psuje a pisze! 26.07.11, 15:37
              możesz odfajkować ćwiczenia fizyczne smile
              popiszesz trochę na forum i normalnie będzies zmiała afterburn smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka