Dodaj do ulubionych

co myslicie?

07.09.11, 21:36
sytuacja jest taka z ja najchetniej porzucilabym ta 1f wpizdu. nie daje rady,jem monotonnie,pozniej na wieczor mnie glod dopada;/ ogolnie jest lipa.
ruszylabym z dwojka ale boje sie ze nie schudne,bo ja ogolnie gruba nie jestem tylko zle sie czuje tym jak jest teraz. teraz waze 55 kg i do 50 chce zejsc(mala jestem to wiecie).myslicie ze na dwojce dam rade?czy te koncowe najbardziej ostatnie z koncowych;p sie nie da na dwojce i mam sie zameczyc jajkami?smirk
Obserwuj wątek
    • serce34 Re: co myslicie? 07.09.11, 22:02
      Hej ceres...

Oto moje skromne pare słów.
      Jestem swietnym przykładem,ze mozna zdrowo schudnac bedac na fachyba zie II...lub mieszajac I z II.
      Ja chudłam dokładnie 1,2kg na miesiac--wg kilku lekarzy IDEALNIE.Bez najmniejszej szkody dla mojego organizmu.[robiłam analize moczu i krwi]

Ja gdy zaczynałam SB,,to na jedynce wytrzymałam tylko 3dni.Ten wilczy głód i chec rzucania sie na słodkie,,,było nie do przejscia.Mieszanie faz było dla mnie b.dobrym rozwiazaniem.

Pisałam w wątku violet...mozna sobie poczytac,,jak rzadziłam na SB..i to z grzechami,A jak..słodkie było i nadal jest. Fakt,,ja zaczełam katowac ciało i dzieki temu wygladam tak,,jak wyglądam.
      Wierze Ci,ze zarcie na 1 jest do dupy,,,to koszmar jeden wielki.A jedzenie jajek non stop nie jest dobre dla nerek.No nie wiem co Ci poradzic,,jak nie spróbujesz takiego mixa-to sie nie przekonasz.

Pozdrówka i walcz o smaczne ciałkowink
      • 1dycha Re: co myslicie? 07.09.11, 22:39
        nie mam nic mądrego do poweidzenia smile
        skoro nie mam nic mądrego do powiedzenia, to posłużę się mądrością forów różnego rodzaju, które maniakalnie czytam.
        otóż, albo jesz za mało i powinnaś jeść więcej dla metabolizmu (teoria metaboliczna)
        albo jesz za dużo i powinnaść jeść mniej (teoria kaloryczna).
        według teorii kategorycznej - więcej zielska i zero kolacji.
        nie wiem.

• ceres9 Re: co myslicie? 08.09.11, 10:53
          u mnie teoria metaboliczna miesza sie z teoria kaloryczna w stosunku jeden dzien do jednego dnia;p
      • ceres9 Re: co myslicie? 08.09.11, 10:52
        no....ta jedynka to przrabana jakas jest znienawidzilam jajka i serki wiejskie juz;/
        myslisz,ze 30 min 6xw tyg da mi cos na nogi?czy za malo?
    • beczka.prochu Re: co myslicie? 07.09.11, 23:44
      Ja Ci napisze krotko i na temat: pierdol I faze. Jak bedziesz robic rzetelna, ale RZETELNA II to schudniesz. Czyli dwojka, ale BEZ:
      - kawalek pizzy, bo mi sie chcialo
      - cukierek, bo facet jadl i nie moglam sie powtrzymac
      - piwko i tlusta kielbasa bo grill z przyjaciolmi
      - nutelle, bo okres meczy
      - ciasto, bo mialam dola, bo Polska nie wygrala z Niemcami

Nie twierdze ze to Twoj wymowki, wymyslilam je teraz, ale bez takich numerow wchodz na II i chudnij - mi organizm po miesiacu popuszczania ruszyl z kopyta na dwojce.
      • ceres9 Re: co myslicie? 08.09.11, 10:56
        oj...mam nadzieje ze moj tez ruszy z kopyta bo jak baleron sie czujesad
        nie bedzie grzechow,i promise^_^
        • 1dycha Re: co myslicie? 09.09.11, 08:35
          beczka ma rację, "małe grzeszki" cholernie trudno kontrolować, żeby były małe i nieczęste smile
          • beczka.prochu Re: co myslicie? 09.09.11, 10:24
            No ja tak mam. Wczoraj kawalek ciasta, to i w domu po obiedzie pozwolilam sobie na dwie, mikro, bo mikro, ale czekoladki. Gdybym nie jadla ciasta w pracy, to pewnie bym o nich nie pomyslala nawet...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka