Dodaj do ulubionych

książka dsb

27.07.04, 22:57
witajcie dietowiczki, mam pytanie - jaki jest tytuł i kto jest autorem książki o tej, wydaje mi sie, ze lekkiej do przetrwania diecie? czy zawarte sa tam przepisy? to czego w dietach nie znosze to samodzielne komponowanie posiłków.
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • ita_na_diecie odp 28.07.04, 09:23
      tytuł: "Dieta South Beach"
      autor: Arthur Agatston

W książce zawarte są zarówno przykładowe Menu na każdą z faz diety, jak i
      przepisy na pyszne dania. Do każdej fazy jest też lista produktów dozwolonych i
      produktów zabronionych. Warto kupić, pozycja bardzo ciekawa, poczas czytania
      nabierasz ochoty na utratę kilogramów smile
    • maya3 Re: książka dsb 28.07.04, 12:31
      Idea jest słuszna i działa, wypróbowałyśmy, ale książka moim zdaniem w ogóle
      nie przystaje do polskiej rzeczywistości, połowa książki to przepisy, a większa
      ich część z "kosmosu", fajnie, że można improwizować, bo ja nie lubię diet, w
      któych trzeba jeść dokłanie to co napisane
      może doczekamy się Soutb Beach w wersji PL
      Maya&Ika
      • mid4 Re: książka dsb 28.07.04, 13:24
        a moze same napiszemy wersje z polskimi przepisami? co wy na to?
        • ita_na_diecie Re: książka dsb 28.07.04, 21:30
          a to jest całkiem świetny pomysł!
          Wystarczy zebrać przepisy, takie jak w wątku Menu i opublikować je na stronie
          internetowej, ładnie poukładane w działach: śniadania, obiady, przekąski.. itp.
          Nawet mogłabym się za to zabrać z małą pomocą mojego kolegi- webdesignera smile
          • mid4 Re: książka dsb 29.07.04, 12:09
            a czy ktoras z was ma moze ksiazeczke w pdfie? bo bardzo bym chciala
            przeczytac, glownie pierwsza ogolna czesc, a na razie niestety mnie nie stacsad((
            • gochaklucz Re: książka dsb 29.07.04, 13:33
              oooo ja się podlaczam,myśle ze jest wiele takich osób(zwłaszcza
              studentek),które te 20 zl musza przeznaczyc na bilet na uczelniesad wiec jakby
              ktos mial wersje komputerowa..
              • ita_na_diecie Re: książka dsb 29.07.04, 13:42
                niestety nie mam sad Sama zamiast sobie kupić kartę do telefonu, kupiłam DSB, za
                29 zł w Empiku...
                • mid4 Re: książka dsb 30.07.04, 06:47
                  to moze bys poskanowala dla kolezanek troche? smile)) wiem ze to meczace, ale
                  jakie punkty bys sobie w niebie za dobry uczynek nabila!!!smile))) szkoda ze nie
                  mieszkasz gdzies blisko, bo ja bym byla gotowa sie podjac i zrobic tego pdfa...
                  pozdrawiam i po cichu licze na wasza dobra wole drogie posiadachki lektury
                  jakze drogiej...smile)))
                  • ita_na_diecie Re: książka dsb 30.07.04, 09:53
                    Nie mam skanera sad
                    Czy któraś dziewczyna z książką ma skaner?
    • yvonka1 Re: książka dsb 30.07.04, 11:38
      ja tez męczę sie bez książki bo po prostu mnie nie stać sad
      Może faktycznie ktoś byłby na tyle dobry i poskanował troszkę
      Byłbyśmy wdzięczne
    • msperfect Re: książka dsb 30.07.04, 15:20
      Dziewczyny, a moze sporbujcie biblioteki ???
      • moniqap Re: książka dsb 30.07.04, 15:30
        Niestety też nie dysponuję skanerem, ale jeżeli któraś z Was mieszka w Wawie to
        chętnie wypożyczę książkę.
        • dominikams Re: książka dsb 31.07.04, 23:22
          hej, ja dopiero będę zamawiać książkę w Merlinie - 21,50 lub 21,90pln, więc
          duzo taniej niż w sklepach, chociaż dochodzą koszty przesyłki (8 zł), ale ja
          będę zamawiać jeszcze sporo rzeczy, więc i tak zaoszczędzę.

Ale tak się zastanawiam, jak to jest z tym skanowaniem - czy to nie podpada juz
          pod łamanie praw autorskich?

Ja w każdym razie książkę MUSZĘ kupić - u mnie wszystkie kartki giną lub kończą
          marnie (czterolatka po wszystkim rysuje, a mała wszystko zjada, lub w
          najlepszym wypadku zgniata). Aha, skanera niestety też nie mam. Nawet drukarki
          nie mam sad
          • yvonka1 Re: książka dsb 01.08.04, 00:18
            pewnie podpada - ale co zrobic , jak nie ma sie pieniędzy na kupno?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka