Dodaj do ulubionych

20.09 POCZĄTEK

19.09.04, 08:50
od jutra zaczynam diete, ktos chce sie przyłaczyc?? boje sie,że nie wytrwam
bo raz już próbowałam i w przedostatni dzień nie wytrzymałam i miałam napaśc
na jedzienie. Potem było wesele koleżanki, poprawiny i dopiero teraz jestem
gotowa żeby na nowo zacząc ale tym razem do koońca wszytkie 3 fazy pokolei
pomalutku, kto ze mną?
Obserwuj wątek
    • lil-ka Re: 20.09 POCZĄTEK 19.09.04, 11:54
      Ja bardzo chetnie sie przyłącze:] Wprawdzie już dzisiaj mija mój 7 dzień, ale
      chce jeszcze wytrwać 2 tygodnie, co nie ukrywam bedzie troszke trudne, ale nie
      ze względu na jedzenie, tylko patrząc na wyjścia ze znajomymi, gdzie jest
      alkohol i soki://
      Zycze wytrwałości na te 3 fazy:]] Ja nie wiem jeszce jak to bedzie, tzn
      pierwszą faze wytrwam, ale gorzej w drugiej, bo tam już pewnie sie złamie i
      będą procenty......uncertain
    • karamba20 Re: 20.09 POCZĄTEK 19.09.04, 13:23
      czesc smile
      ja tez zaczynam od jutra z moim facetem chcemy sie sprawdzic smilenapisz mi jakie
      bedziesz miala posilki?mam w domu ksiazke i dzis siade bede studiowac smile)czekam
      na odp.
      • truskafkaa Re: 20.09 POCZĄTEK 19.09.04, 15:12
        ja nie będe się trzymała diety ksiązkowej, jeśli chodzi o posiłki ale bede
        przestrzegac zasad diety sb. Np w pierwszej fazie tylko dozwolone warzywa,
        biały chudy ser, jajka i duzooooo wody. Jutro zaczynam od jajecznicy na oliwie
        z oliwek z pomidorem . Mam zamiar jeść 3 posiłki, bo dużo czasu spędzam poza
        domem i na 5 nie będe miec czasu na ich przygotowywanie. HIhi Fajnie tak z
        chłopakiem byc na diecie, mój chłopak to jakby usłyszał ze jestem na diecie to
        by mnie hmmm udusił...smile))) Dlatego licze na was i na wasze wsparcie , piszcie
        każdego dnia jak wam poszło, co zjadłyscie, ile ćwiczyłyście itp. itd buziaki kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka