danela25he 30.10.04, 10:16 Alez jestem szczesliwa,weszlam na wage i co widze?MINUS 2 KG Balam sie ze po wczorajszym dniu bedzie wiecej ,a tu - 2 kg. Sniadanko; 2 jajka na miekko plus kawka ze slodzikiem pozdrawiam i zycze spadku kologramow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakalandia Re: DZIEN 6 30.10.04, 20:27 hej ja to dzisiaj zjadłam sobie... 890 kcal!! ale nie zjadłam kolacji i tak: śniadanie: jajecznica z 2 jaj 1/2 pomidora lunch: racuszki kokosowe.. mniaam :] obiad: kotleciki z wieprzowinki z pieczarkami a do tego sałatka z kapusty pekińskiej, pomidora i odrobiny fety... ale zaszalałam.. ale zaraz ide cwiczenia robic P.S. Danela extra wynik gratuluje naprawde.. :] ja na wage stane dopiero jutro.. a popatrzcie jutro już 7 dzień... czyli połowa 1 fazy za nami :] Odpowiedz Link
kiryana a ja 6 dnia zgrzeszyłam.... :) 31.10.04, 12:09 zgrzeszyłam w pracy 2 kawałkami pizzy... ale wiecie co nie bede sie tym obwiniać i zamartwiać... najwyżej bedzie mi sie chudło trochę dłużej, ale o ile szczęśliwiej Powodzenia plażowiczki - ja na razie tylko 1,5 kg mniej - ale zawsze to coś, i od listopaa zaczynam fitnesa ))))))) Buziaczki i 3mcie sie ciepło Odpowiedz Link