Dodaj do ulubionych

dziewica ...

11.04.05, 12:14
... w sprawach diety south beach wink Slyszalam ze jest boska i waga szybko
leci w dol wink JA chcialam zgubic jakies 8kg w ciagu miesiaca oczywiscie nei
sama dieta wink Tylko przeraza mnie jedna rzecz: czy to prawda ze w ohgole
chcleb trzeba ograniczyc??? Aha i od czego mam zaczac??? Oprpcz przeczytania
forum od deski do deski wink
Dziekuje z gory i pozdrawiam ;-*
Obserwuj wątek
    • marcelina1968 Re: dziewica ... 11.04.05, 12:26
      nie ograniczyć tylko w pierwszej fazie zapomnieć o chlebki, pyrach, makaronach,
      ryżach slodyczach, cukrach itp smakolykach
      • wiki36 Re: dziewica ... 12.04.05, 12:56
        ale moja droga niech Cie to nie przeraza,mozesz jesc gorzka czekolade landrynki
        ja je jem i chudne..fakt faktem musisz zapomniec o chlebie wogole o produktach
        z maki..ale po kilku dniach zapomnisz ze to wogole istnieje..nie bedziesz
        tesknic.. :] pozdrawiam kiss
        • ulam6 Re: dziewica ... 12.04.05, 16:37
          ZGADZAM SIE, JA NIE TĘSKNIĘ
          • wiki36 Re: dziewica ... 12.04.05, 21:32
            widzisz to nie powinno sie nazywac dieta.. :]
            pozdrawiam kiss
            • malapasqda Re: dziewica ... 18.04.05, 21:30
              no oki!! a wiec w srode zaczynam!!JUtro ide na pivko wiec w sorde pierwszy
              dzien. hmmmm bosz .... 2 tygodnie bez chleba???!!!Mialam tak w wakacje gdy duzo
              warzywa jadlam, ale to mnie przeraza. No coz zobaczyy. Nagroda jaka ma byc
              plaski brzuch jest chyba tego warta!Myslicie ze 8kg w ciagu miesiaca to w
              porzadku?? Oczywsice dieta poloaczona z rowerkiem, joggingiem i masazami. Nie
              chce miec potem rozciagnietej sflaczalej skory.

Hmmm a moze macie jakas propozycje na pierwszy dzien??

W ogole mam prosbe moze jakas bardziej doswiadczonma osobka by mi napisala menu
              na pierwsze 4 dni???

i na co mam uwazac???

rano na czczo sok z marchwi moze byc??

buziaki i dzieki kiss
              • marcelina1968 Re: dziewica ... 18.04.05, 21:39
                sok z marchwi jak i marchew w całosci sa niedozwolone
              • piaget11 Re: dziewica ... 19.04.05, 10:16
                marchewka, kukurydza, ziemniaki i buraki - ZABRONIONE. Jak też wszystkie owoce,
                cukier i mąka (oczywiście jej przetwory też - pieczywo, ciasta itd.), a także
                płatki itp. - ZAPOMINIJ. Zacznij dzień od serka, może być np. wiejski 3%, do
                tego kawa lub herbata (oczywiście bez cukru), rzodkiewki, ogórek, pomidor... Na
                obiad pierś z kurczaka (bez panierki), najlepiej z grilla. A do tego świerze,
                lub gotowane warzywa. Albo rybka. Dasz radę, na pewno. Pozdrawiam smile
                • malapasqda Re: dziewica ... 19.04.05, 10:44
                  hehehehe juz sie nie moge doczekac tego plaskiego brzusia big_grinDDDDDDDDD

a wiec tak ... skoro wytrwalam na kopenhaskiej 2 razy (nie komentujcie, glupia
                  i mloda bylam, nigdy wiecej) to na tej to bedzie sama przyjemnosc ;D

kiss napisze co z efektami wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka