inia25 14.07.05, 10:14 co prawda wyjezdzam na urlop,m ale to chyba w niczym nie przeszkadza Ciekawa jestem czy dam rade A jak się ogólnie czujecie? Dobrze? Ja chciałabym zgubić jakieś 5kg no i zaczac sie odzywiac jak czlowiek a nie jak prosiaczek Trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loriaan Re: Od jutra dołącze do Was 14.07.05, 11:12 5kg własnie tyle ma mniej w 10 dniu diety czuje sie dobrze, ale zauwazyłam ,że jesli zapomnie o posiłku( przegłodze się to jest nieciekawie, od razu mam ochote szybko wsunąc coś słodkiego albo jakąs bułe więc lepiej przestrzegac zasad i jesć czesto teraz jest sezon, wiec warzywa sątanie i wybór ogromny, dlatego myśle, że to najlepsza pora na przeprowadzenie diety.. a urlop?? no cóż w kazdym miejscu chlebek i owoce i lody by cie kusiły wiec chyba to nie ma znaczenia Odpowiedz Link
inia25 Re: Od jutra dołącze do Was 14.07.05, 12:04 dzięki za te słowa - jakże mobilizujące! a moge zapytac jaka mialas wage wyjsciowa i ile masz wzrostu? ja waze 69 i mam 168 Odpowiedz Link
loriaan Re: Od jutra dołącze do Was 14.07.05, 12:18 no ja mam 180 cm wzrostu a wazyłam 71 kilo czyli byłam wielka baba ( jak ruska kacha) teraz wysmuklałam i dżinsy mi na pupie wiszatylko kurcze biust zaczał mi malec i facet nie jest zachwycony hehe, no ale albo duza pupa i duze piersi albo szczupła kobitka z mniejszym biustem)) Odpowiedz Link
inia25 Re: Od jutra dołącze do Was 14.07.05, 13:14 to Ty ze szczupaka w niteczkę się zamieniłas Odpowiedz Link