bajka37 15.08.05, 19:09 od dziś zaczęłam dietę i bardzo bym prosiła o jakieś fajne przepisy pracuje czasami bardzo długo i potrzebuję rady co brać ze sobą do pracy zawsze to były bułeczki ale teraz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka1609 Re: plisssss 15.08.05, 21:14 Hej Bajko! Ja zawsze bralam do pracy salatke warzywna robiona rano albo wieczorom poprzedniego dnia, ktora zjadalam w porze obiadowej, a na przekaski mialam jakies orzechy, serki topione, pomidorka lub ogorka ewentualnie serek piatnica 3% albo zawijaski. Mnie to wystarczalo. Mam nadzieje ze chociaz troszke Ci pomoglam! Buziaki!!! Odpowiedz Link
ola_kon Re: plisssss 16.08.05, 12:30 Hejki ponizej jest wielki post dotyczacy przepisow w I fazie najlepiej bedzie jak sobie wydrukujesz i zobaczysz co tam dziewczyny wymyslaja. Ja polecam salatke z tunczyka (tunczyk, jajko, pomiodor, groszek ew. inne trawiaste warzywka, lyzka majonezu troche ziol). Zmieszaj i smacznego. Salatka z mozzarelli i pomidorkow, jajka z pasta, serek 3%, piers z kurczaka przygotowana dzien wczesniej + warzywa etc Powodzenia Ja od dzis w II fazie Odzylam!@ Odpowiedz Link