Dodaj do ulubionych

ŚWIĘTA i Merci

15.04.06, 11:06
hej kobietkismilewłasnie jak to u Was ze Świetami obecnymi???przerywacie diety?a
moze jecie mniej ale wszystko normalne, to co domownicy???dajcie znac
bo ja jestem w 5 dniu II fazy SB no i jednak postanowilam zostawic diete na
te 3 dni. zjadłam juz 2 czekoladki Mercitongue_out i powiem Wam o swoich
wrazeniach,wiec jest SUPER. zjadłam te czekoladki (od ponad 2,5 tyg. zero
słodyczy) i rzeczywiscie smak sie zmienia, czekoladki wydały mi sie strasznie
słodkie. wczesniej tego tak nie czułam,jak pochłaniałam 10smile.
jeszcze a propos SWiat, wiec zamierzam jesc to co wszyscy (tzn. z wyjatkiem
chleba białego), ale w duzo mniejszych ilosciach niz zwykle. czyli niezawodna
dieta MŻsmile
po swietach wracam do SB,i musze poszukac jakies przepisy, bo juz mam dosc
jedzenia wciaz tego samego.
to tyle.
WESOŁYCH ŚWIĄT i DUZO OPTYMIZMU I SŁONCA PO ŚWIETACH!!!
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: ŚWIĘTA i Merci 15.04.06, 11:47
      nie zamierzam przerywac II fazy. Wędliny, jajka, sałatki, to wszystko mozna
      jeść. Może sie skuszę na kawałek sernika, ale niekoniecznie. Świetuje tylko w
      niedzielę, więc bede miała niewiele pokussmile
    • drucilla Re: ŚWIĘTA i Merci 15.04.06, 16:53
      Ja jestem niecały miesiąc w 2 fazie, na święta zrobiłam sałatkę z dozwolonych produktów, upiekłam sernik light(z chudego twarożku i fruktozy) i muffinki z maki orkiszowej z przyprawa piernikową i jabłkami.Mam jeszcze jajka faszerowane pieczarkami i cebulką.Czyli wszytsko dozwolone w drugiej fazie.I tak miałam zamiar wejść w 3 fazę ponieważ nie mam juz z czego chudnąć (szkieletor się ze mnie zrobił)Życzę wszytskim spokojnych świąt z dozwolonymi produktami.
    • dorcia1233 Re: ŚWIĘTA i Merci 16.04.06, 10:34
      no ja sie wlasnie wyrwalam od Światecznego stolusmilejem wszystko poza chlebem i
      tlustymi potrawami ale nie powiem jem troche wiecej tego co moge(wedlina jajka
      salatki warzywne)ale co tam chyba nic sie takiego nie stanie na SB jestem od
      27.02 i jest ok 13kg w dol jak sie po swietach przytyje to wracam na Isza faze
      na tydzien i bedzie ok a co tam swieta nie sa przeciez codzienniesmiletrzymajcie
      sie wszystkie plazowiczki, duzo slonca i wytrwalosci z okazji Swiat buziaki!!
    • spragnienie Re: ŚWIĘTA i Merci 16.04.06, 23:00
      Ja jem stanowczo za duzo!!!!!!!! Wyrzuty sumienia ogromne. Ale od przyszłej
      niedzieli pierwsza fazawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka