Dodaj do ulubionych

miałam sen...

05.08.06, 18:19
wiecie co zjadłam na kawałki kurczaka z kfc po 3 miesiacach cos innego i
wiecie jaki koszmar w nocy miałam-miałam takie wyrzuty ze cała noc sniły mi
sie ciasta moej tesciowej sernik z rosa makowce itd..obudziłam sie mlaskajac
buzia i patrzac z przertazeniem co ja takiego zrobiłam przeciez jeszcze 3 kg
haha ale glupiutka ta Gosia
Obserwuj wątek
    • 1dycha Re: miałam sen... 05.08.06, 18:46
      Che che, Margit, mi też czasem się przyśni że coś zjadam niedozwolonego i budzę
      się z wyrzutami sumienia i... najedzonasmile
    • a_gulek Re: miałam sen... 05.08.06, 18:58
      czy ta dieta i całe nasze odchudzanie nie staje się powoli jakąś obsesją???mówię
      na swoim przykładzie....czasami jak mam wolniejszą chwilę myślę o jedzeniu tzn
      co sobie zrobię załóżmy za dwa dni i o której to zjem....świat nie kończy się na
      jedzeniu,a tak wogóle to czytałam,że od czasu do czasu należy sobie pozwolić na
      coś bardziej kalorycznego np.sernik teściowej smile
      • margit.b Re: miałam sen... 05.08.06, 19:04
        ale jakie przerazenie jakbym kogos zabiła a ja tylko kawałeczek przez sen
        pomlaskałam haha
    • ankasza Re: miałam sen... 05.08.06, 19:06
      Wchodzę na forum i widzę na samej górze:"miałam sen..." Już myślałam, że nowy
      M.L.King się objawił big_grinDD
      A swoją drogą, gdyby mi się śniły ciasta mojej teściowej, to z pewnośćią
      obudziłabym się zlana potem big_grinDD
      Taki kurczak w Twoim przypadku , to chyba nie taki straszny grzech.Ja Cię
      rozgrzeszam wink)
      • margit.b Re: miałam sen... 05.08.06, 19:57
        to był choc prawdziwy to jednak żart dziekuje zatem za rozgrzeszenie hahah i
        oby wam sie przydazyly same zarty by podczas tej diety troche sie posmiac
      • allogeniczny Re: miałam sen... 05.01.14, 14:37
        sem,czy śnisz cobie
    • a_gulek Re: miałam sen... 05.08.06, 19:15
      Margit mam rozumieć,że zostałam zbluzgana???sadwybacz nie chciałam nikogo
      urazić...tak tylko przez tą pogodę snuję filozoficzne i bezsensone wywodysad
      • margit.b Re: miałam sen... 05.08.06, 20:00
        dziewczyny ja naprawde mam cudowna tesciowa i ta nazwa ciezko mi wychodzi nawet
        w pisaniu naprawde robi pyszne ciasta ktorych 3 miesiace nie jadłam tylka
        wachałam
        • 1dycha Re: miałam sen... 06.08.06, 10:10
          cha, cha, ankasz, ale z tym Kingiem ci się udało, myślałam że spadnę z kanapy
          tak się uśmiałamsmile))

agulek, ze spokojem, tematy religijne są na forum bardzo na topie, che che,
          swego czasu to cały wątek był w klimacie proroków, che che,

margit, ty powinnaś zmienić nicka na kinga - i to nie tylko ze wz. na
          objawienia, ale na wyniki!
          • masato Natchnęłaś mnie margit.b... 06.08.06, 11:06
            Wiesz, co? Tak się nie robi... piszesz na forum o tym jakie to pyszności Ci się
            śnią... a potem ...
            O raaaaaaaaaaany.. jakie cuda mi się śniły dziś - sernik z rosa (oczywiście,
            jakżeby inaczej?), tort niebiesko-różowy (pewnie obrzydliwy, skoro w takich
            kolorach), jakieś napoleonki, śmietanowce... rzędy ciast! I ja to żarłam i się
            obudziłam, o!
            Nie żebym miała pretensje smile))) Przynajmniej we śnie się nawąchałąm smile))
            M.
            Ps. Potem mialam jeszcze drugi sen - szukałam jakiejś kiecki na imprezę i mnie
            aresztowali pod zarzutem podrabiania markowej odzieży - niby że na maszynie
            własnej to robiłam - ubaw, co? Szyć to ja umiem, owszem... najpiękniej
            ręcznie smile)
            • margit.b Re: Natchnęłaś mnie margit.b... 06.08.06, 11:10
              masato ale jestes nie zla rozbawiłas mnie az bym sie... mowiłam ze ta dieta
              wplywa na lepszy nastroj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka