Dodaj do ulubionych

wrocilam, witam

18.08.06, 18:53
bylam nad morzem, mialam mini grzeszki zupka chinska - ale malo weglowodanow,
pol deseru, maly lod krecony i podjadanie laysow w sumie mala paczka.
wkurzalo mnie to ze nie mam co jesc i na czym jest to smazone, no i jadlam
codziennie chleb mega uziarniony czarny jak smola, najwazniejsze ze nie
przytylam uff,
Obserwuj wątek
    • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 18:56
      monikinda wysłałam do ciebie meila i bardzo przepraszam ze tak pozno ale ja
      nigdy nie wchodziłam na poczte i obudziła mnie w temacie sihaja A poza tym jak
      waga bo ja schudłam 40 dkg bedac nad morzem no i wiesz najgorsze to te smazone
      i panierowane ale jest oki
      • monikinda Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:01
        kurde nie pamietam ile wazylam przez wyjazdem, przyjmuje zatem ze schudlam 100
        gram wink okaze sie jutro na porannym wazeniu po kibelku wink
        • ceres9 Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:11
          witam spowrotem;]twarda jestes,ja na urlopie wiecej pogrzeszylam i przybylo mi
          kg:Xale teraz sie trzymam znowu;]
          buziaki fajnie ze jestes
        • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:13
          haha kibelek wiem cos o tym smieja sie ze mnie ze wpierw kibelek potem waga haha
          • monikinda Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:44
            mialabym lzej, gdybysmy wyjechali ze znajomymi do domku - bo taniej we 4
            wynajac domek niz we dwoje domek 2 os co wyglada jak komorka zbita z desek lub
            wieksza psia buda, no i bym sobie grilowala cyce kurze do znudzenia wiedzac co
            jem ale tak czy inaczej jestem z powrotem z czego sie ciesze
            • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:51
              ja tez wszedzie dobrze ale najlepiej z sb w domciu
            • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:54
              monikinda pewnie sie naraze ale ja kocham jezdzic pod namiot czuje wtedy klimat
              polowe warunki dla mnie pobyt w kwaterze zwłaszcza to ... ja jako była harcerka
              od zawsze pod namiot poprostu kocham to nawet dzieci majac 5 miesiecy
              wyciagnełam pod namiot corka wtedy miała 2 nogi w gipsie i było super
              • monikinda Re: wrocilam, witam 18.08.06, 19:59
                no ja tez, ale moja 2ga polowa jest za wygodna i nici z namiotu, choc wszystko
                oprocz namiotu pod namiot mam
                • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 20:01
                  to podaj grabe rozumiemy temat ciesze sie choc noce nad morzem sa chłodniejsze
                  niz na moich ukochanych Mazurach i troche mnie wywiało gdyz lezałam przy
                  otworze ktorym wychodził moj piesek
                • monikinda Re: wrocilam, witam 18.08.06, 20:02
                  a no zapomnialam, jeszcze czekolada deserowa z bakaliami, to juz chyba
                  wszystkie grzeszki, ale to w ratach na caly pobyt wink no i zrobilam sobie zapas
                  ciasteczek owsianych i je jadlam jako slodycz wink
                  • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 20:04
                    no to ja musze przyznac byłam ostrozniejsza zero słodyczy jedynie rybki smazone
                    nie na naszym oleju i pewnie w mace dewolaj z serem i mleko 2 % reszta sztywno
                    • monikinda Re: wrocilam, witam 18.08.06, 20:06
                      ale i tak nie obrzeralam sie jak na wakacjach bez sb, wtedy codziennie obiad z
                      frytkami lub pizza no i albo gofr, lod, lub deser
                      • margit.b Re: wrocilam, witam 18.08.06, 20:11
                        to fajnie wreszcie u siebie wsrod "przyjacioł"sbowskich na swoim miejscu-prawda?
                        • monikinda Re: wrocilam, witam 18.08.06, 20:32
                          nie ma jak w domu wink ciesze sie ze wrocilam wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka