katarzyna225 27.08.06, 12:00 dziewczyny za chwile wyjezdzam do Wisły. obym tylko wrocilam taka jaka jestem a nie z kilogramami wiecej.nie bede jesc chleba,ale słodycze = moj chlopak je uwielbia i mnie kusi. trzymajcie kciuki za mnie.pozdrawiam.kate Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masato Re: wyjezdzam 27.08.06, 13:25 Kate, trzymam kciuki, nie daj się skusić za wiele, ale baw się dobrze!! Odpowiedz Link
katarzyna225 Re: wyjezdzam 30.08.06, 18:54 Witam wszystkich. Wróciłam juz z wakacji. Nie ważyłam sie jeszcze,ale jutro rano po wypróżnieniu(niestety musze wypic herbate z senesem). troche grzeszków bylo,ale bardzo sie starałam i jestem dumna z tego ze nawet dobrze mi to wychodziło. Od jutra dalej plażowanie z Wami. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
madziuus Re: wyjezdzam 30.08.06, 23:11 witamy witamy mam nadzieje ze dobrze sie bawilas po powrocie wyspowiadalas sie z gzreszkow tak wiec teraz tylko postanowienei poprawy i bedzie dobrze plazuj dalej pozdrawiam Odpowiedz Link