02.09.06, 17:16
Jestem nowa plazowiczka, i mam pytanie co do jedzenia...i blagam o
odpowiedz smile czy na sniadanie mozna jest platki kukurydziane (Corn Flakes)
i/albo Nestle Frutina, albo Nestle Fitness z 1,5% mleczkiem? CZy nie bardzo...bo
sie nie orientuje...sad A czy jak sie skonczy pierwszy etap i juz sie "odkryje"
ze sie schudlo tyle ile sie chcialo to czy trzeba kontynuowac ta diete? czy
mozna zaprzestac?? Z gory dziekuje za odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • agrafka_a Re: PYTANIE 02.09.06, 18:25
      Wszelkie płatki są zakazane w 1. fazie, z resztą te, które wymieniłas w ogóle nie są zalecane, bo zawierają cukier, a np. Frutina rodzynki które maja wysoki IG. 1. etap może trwać maksymalnie 4 tygodnie (nie powinno się jej przeciągać), potem wchodzisz w 2., gdzie chudnie się wolniej, i ta 2. faza trwa tyle ile Ci potrzeba na osiągnięcia wymarzonej wagi (ewentualnie można po pewnym czasie wrócić do 1. fazy). No a potem jest 3. faza, która w zasadzie nie jest już dietą a sposobem na zdrowe jedzenie.
      • paulicia89 Re: PYTANIE 02.09.06, 18:47
        No to Frutina odpada, ale czy na pzyklad Corn Flakes..to nie ma cukru z tego co
        wiem... Fitness chyba ma cukier, nie wiem... wiec mozna te Corn Flakes czy
        nie... Frutine odrzuce z jadlospisu smile No i dzieki za odpowiedz smile
      • paulicia89 Re: PYTANIE 02.09.06, 18:49
        Pytam o te platki bo chodze do szkoly jeszcze no i na sniadanie chcialabym zjsc
        cos co sie w miare szybko robi...no i nie wiem jakie płatki można...
        • agrafka_a Re: PYTANIE 02.09.06, 19:10
          W 1. fazie żadnych płatków nie można jeść.
          • ceres9 Re: PYTANIE 02.09.06, 19:13
            platki to produkty zbozowe,na litosc boska,platki=cukier,zakaz w 1 fazie
            • madziuus Re: PYTANIE 02.09.06, 22:28
              te platki to chyba z kukurydzy;> takze odpadajatongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka