veronique8 02.11.06, 21:07 babeczki śliczne,jak myślicie można tuńczyka,sardynki w oleju,czy małże podwędzane tyż z olejem??? Ja 4ty dzień 1 fazy i bardzo mi się podoba,powodzenia wszystkim życzę!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula_111 Re: tuńczyk w oleju??? 03.11.06, 08:27 no właśnie! co z tuńczykiem w puszce??? Ale nie w oleju tylko w sosie własnym (podobno zdrowsze) Odpowiedz Link
justynam24 Re: tuńczyk w oleju??? 03.11.06, 09:07 w oleju nie bardzo - a w I fazie juz w ogole w sosie wlasnym - oczywiscie mozna Odpowiedz Link
veronique8 Re: tuńczyk w oleju??? 03.11.06, 15:05 dzięki za odp,tylko mi się wydawało,że skoro to olej roślinny a taki przecież można to takiego nptuńczyka miesza sie z warzywkami i jest sałatka i już nie dodaje się oliwy czy rzepakowego,ale skoro tak radzicie to pewnie się powstrzymam,bo expertem się nie czuję.. Odpowiedz Link
justynam24 Re: tuńczyk w oleju??? 03.11.06, 15:23 wedlug mnie olej roslinny jest niedozwolny jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy Odpowiedz Link