justynam24 Re: a co z kaszą? 06.11.06, 18:18 gryczana dozwolona w II fazie...co do reszty musze zajrzec do ksiazki z tabela...napisze jeszcze Odpowiedz Link
1dycha Re: a co z kaszą? 17.11.06, 17:49 kus-kus. ale kus-kus tak naprawdę jest makaronem i ja tego zupełnie nie rozumiem. Odpowiedz Link
kika261 Re: a co z kaszą? 20.11.06, 18:13 czesc dziewczyny jak to jest z tą kaszą???bo kupiłam sobie dzis gryczana i teraz czytam ze ma 359 kcla, białko 14,1g,weglowodany 72,4g i tłuszczu 1,45g i na co to patrzeć????nie duzo tych kalorii, sama już nie wiem??? Odpowiedz Link
kika261 Re: a co z kaszą? 29.11.06, 15:05 Dziewczyny jadacie jakąś inna kaszę orócz gryczanej bo ja sobie ją dzis ugotowałam i chyba jej nie przełknę, nie wygląda apetycznie;-P pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
roseanne Re: a co z kaszą? 29.11.06, 16:36 jesli brazowy ryz mozna zaliczyc do kasz - chyba mozna to probowalam dolaczyc, ale jakos nie do konca toleruje teraz, chyba ze w porze lunczu, znaczy w poludnie potem juz nie Odpowiedz Link
kika261 Re: a co z kaszą? 06.12.06, 18:49 witam!! ta kasza kus kus to jest dobra???co z niej przyrządzacie, do czego dodajecie?? macie jakies przepisy z kuskus?? pozdrawiam Odpowiedz Link
1dycha Re: a co z kaszą? 06.12.06, 20:02 Kus-kus jest makaronem a nie kaszą, ale dozwolony. Ja uwielbiam polany jogurtem z kakao i aspartamem, albo łyżka jogurtu i łyżka dżemu (oczywiście plażowego) ale ja wszystko jestem w stanie polać wszystko aspartamem. Kiedyś byłam na diecie "kaszowej" i było bardzo fajnie, więc kasza na pewno jest OK. Tylko też sama mam dylemat jaka jest dobra, dlatego od pół roku jadłam może z raz Odpowiedz Link