zawsze_do_przodu 04.12.06, 10:34 A jak wygląda sprawa z zupami - na kostkach...bo uwielbiam z groszku zielonego (można?) z curry i imbirem - mniam ..oraz brokułowa z odrobiną mleka i serka lazura...mniam.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: Zupy 04.12.06, 16:21 hmm groszku zielonego chyba nie m ozna bo ponoc ma wysokie IG z tego co pamietam, a te kostki rosolowe to tez niby sie nie powinno ale ja uzywalam a schudlam.. Odpowiedz Link
zawsze_do_przodu Re: Zupy 05.12.06, 11:46 kurcze - to mozna soję, groch...a nie można groszku? (((( Odpowiedz Link
kika261 Re: Zupy 04.12.06, 17:24 czesc. Jestem już ponad miesiąc na diecie i mam ochotę na jakąś zupę, jak do tej pory jeszcze rzadnej nie gotowałam po esbecku.Zjadłabym pomidorową albo jarzynowa<mniam>.musze poszperać w przepisach!! pozdrawiam;-D Odpowiedz Link
madziuus Re: Zupy 04.12.06, 20:23 ja pomidorowa pyszna sobie robie, piore pol litra wody, gotuje ja z jedna kostka rosolowa, dodaje potem okoncentrat pomidorowy, koperek,papryke,sol i troche mleka i pycha;] Odpowiedz Link
kika261 Re: Zupy 04.12.06, 20:55 Dzięki za przepis, może wypróbuje go w tym tygodniu!!! Odpowiedz Link
lorna.doone Re: Zupy 13.12.06, 13:19 Krem z cukini: - 2 pory - 2 cukinie (starte) - rosol Udusic, zmiksowac w blenderze na krem, przyprawic do smaku, dodac jgurt nat. i gotowe! Odpowiedz Link
kaska_84 Re: Zupy 08.01.07, 18:19 Czy zupa z selerem, porem i jakimis innymi warzywami, poza wiadomo tymi z wysokim Ig, na filecie z kurczaka jest ok? Czy moze cos tam nie gra? Odpowiedz Link
zawsze_do_przodu Re: Zupy 10.01.07, 13:43 Jeszcze bardzo polecam ze świezych pomidorów, zielonej fasolki, piersi kurczaczka ze świeżą kolendrą! i mleczkiem kokosowym ....miaaaaammmm Odpowiedz Link