Dodaj do ulubionych

witam po latach

04.04.07, 21:44
coz rzec,od stycznia przybylo mi 3 kg;-( troche sie rozpuscilam. W miedzy
czasie probowalam powtorzyc 1 faze az 3 razy-nigdy mi sie nie udalo bo
wkurzalam sie ze nie chudlam. teraz od zeszlego piatku mam 1 faze i w ktorej
trwam dzielnie, robie takze 6 weidera. Pozdrawiam plażowiczki buziaczki
Obserwuj wątek
    • gaapa Re: witam po latach 05.04.07, 20:08
      hej!milo ze wrocilas.i jak idzie teraz od tygodnia?trwasz caly czas grzecznie na
      diecie?
      • monikinda Re: witam po latach 05.04.07, 23:24
        jasne ze tak wink dobrze ze w swieta bede jadla jajka na twardo wiec dam rade.
        Waga na szczescie spada,jakies 2 kg. Jutro rano po oficjalnym wazeniu podam
        stan ile po tygodniu zrzucilam.
        • elmeka Re: witam po latach 06.04.07, 10:56
          Czekamy na wynikwink Jak sie stosuje scisle do tej diety i jeszcze dodatkowo
          cwiczy to beda wynikismile Ja przed swietami Bozego Narodzenia miesiac bylam na
          diecie i pod koniec jeszcze przez tydzien biegalam.. 30 min dziennie.. efekt byl
          szokujacy... fajna figurke wtedy mialambig_grin ale po swietach troszq mi sie przytylo
          no i poszlam na diete 13sto dniowa i teraz probuje swoj jadlospis wymyslic by
          przetrwac swieta... pozniej moze wroce na SB chociaz mam problemy z zoladkiem i
          sie troche boje. pozdrawiamsmile)
          • monikinda - 3kg po tygodniu 06.04.07, 13:30
            + 6tka weidera, dzis zjadlam nie wiele bo post: 3 kostki czekolady, 20
            orzeszkow, 1 serek topiony hohlanda, 2 jajka smazone, no a na obiad ryba
            smazona w jajku i puree z kalafiora, kolacja twarozek,aha i popijam sok
            pomidorowy

• ceres9 Re: - 3kg po tygodniu 10.04.07, 12:46
              juhuuu;]witam witamtongue_outmilo widziec^__^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka