mamulka9 24.01.08, 15:08 Jaki chleb mozna w 1 fazie? oraz bierzecie jakies witaminy by pomogły? Pozdrawiam laik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aura78 Re: chleb:-) 24.01.08, 16:27 czesc, W fazie I nie mozna zadnego chleba ( ale to tylko 2 tyg, choc moj maz glosno z tego powodu plakal , ale w II fazie mozna juz pelnoziarnisty z maki razowej. -pozdrawiam Ula Odpowiedz Link
justynagar Re: chleb:-) 24.01.08, 20:35 witam tylko musisz uwazac i czytac sklady, czy nie zawiera cukru i innych niewskazanych rzeczy. Zawsze pozostaje tez Waza, ktora ja bardzo lubie. Z kolei te takie chlebki dlugoterminowe pakowane (nie pamietam dokladnej nazwy Mestchedamer....ech cos w stylu ) nie sluza mi i powoduja wzdecia... Pozdrawiam Odpowiedz Link
madziuus Re: chleb:-) 27.01.08, 10:05 cięzko trafić taki chleb całkiem zgodny z naszą dietą dlatego polecam piec samemu Odpowiedz Link
czarnaksc Re: chleb:-) 27.01.08, 14:52 zcesc a znasz jakis dobry przepis na chlebek z ziarnami????? Odpowiedz Link
madziuus Re: chleb:-) 28.01.08, 14:41 kiedyś już tu wstawiłam kilka przepisów na chleb także poszukajcie Odpowiedz Link
douchee Chleb zawierający TROCHĘ cukru 04.03.08, 13:19 również odpada? Oczywiście, mówię o fazie II luba nawet III. Piekę (bo jeszcze nie jestem na SB) chleb na drożdżach i tam dodaje się - na kg mąki krupczatki 2,5 łyżki cukru. Cukier zostaje przerobiony przez drożdże, ale czy taki chleb będzie dopuszczalny? Nie mówię o jedzeniu go 2 razy dziennie przez 7 dni w tygodniu, ale od czasu do czasu. Odpowiedz Link
hikori Re: Chleb zawierający TROCHĘ cukru 10.06.08, 11:32 witam wszystkich jestem od niedawna na SB staram sie choć jest momentam,i ciężko to jak to w końcu jest? czy można jeść w I fazie to pieczywko Wasa, alb inne ? są takie które mają większą lub znikomą ilość cukrów, a inne nie mają tłuszczów - w sumie jednak każde mają węglowodany a poza tym co powiecie o tym chlebie pełnoziarnistym Schulstad - czy ktos go je w I fazie? czy można? Odpowiedz Link
biealka Re: Chleb zawierający TROCHĘ cukru 13.06.08, 15:42 W I fazie nie wolno jeść ŻADNEGO chleba, wasy też nie. Odpowiedz Link