tolazopola 09.03.09, 21:23 Kawał czasu tu nie zaglądałam... Jest jeszcze jakaś weteranka sprzed lat? Z ekipy, która wspólnie zrzuciła tonę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seurasaari Re: stara gwardia 23.03.09, 13:48 Witaj Tolu! Jak miło się spotkać po takim czasie))) Wstąpiłam tu bo znów niestety mam do zrzucenia ....tonę! Nie daję rady sama niestety. Prób juz wykonalam niezliczoną ilość a skutek ... odwrotny od zamierzonego((( Może tym razem się uda??? Czy Ty też masz zamiar walczyć? Pozdrawiam serdecznie! Bardzo się cieszę z tego "spotkania" A może jest jeszcze ktoś?? Odpowiedz Link
tolazopola Re: stara gwardia 23.03.09, 19:06 Cześć! Jak miło tak się spotkać po latach Cały czas się zastanawiam jak to wtedy zrobiłyśmy, że tak nam się udało, a teraz nie wychodzi za chińskiego Boga. Nie wiem ile już razy próbowałam wziąć się w garść. Wczoraj znowu powiedziałyśmy sobie z gosipiet (witamy w klubie...) że tak dalej być nie może. Mam nadzieję że wreszcie wyjrzy słońce i gubienie kilogramów pójdzie jak w płatka, bo pogoda póki co nie ułatwia, oj nie ułatwia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
seurasaari Re: stara gwardia 23.03.09, 23:04 Zgadzam się zdecydowanie!!! Tak dalej być nie może! Dziś zaczęłam poraz setny I fazę ale .... czy tym razem się uda? Bardzo potrzebne bedzie wsparcie! Gdzie was można spotkać? Czy forum założone przez Gosipiet jeszcze istnieje? Grzebałam dzisiaj w necie ale niestety nic nie znalazłam. Pozdrowienia dla Gosipiet! Odpowiedz Link
tolazopola Re: stara gwardia 25.03.09, 16:49 Tamto forum już chyba umarło śmiercią naturalną, porozumiewamy z Gośką na skype. Próbuję ją namówić żeby tu też zajrzała, ale wymawia się brakiem czasu. Pozdrowię Ją od Ciebie na pewno, może to ją ocuci Jak Ci idzie? Odpowiedz Link