nowa.3
25.03.09, 19:08
Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowa, to moja pierwsza dieta i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że mam problemy z metabolizmem. Czytałam wątki, w których pisałyście, że może to być normalne i że tak się zdarza. Jednak nie wiem co mam robić, bo moja przemiana materii stanęłam tydzień temu i nic nie wskazuje na to, żeby coś się miało zmienić. Woda na czczo nie pomaga, nawet kawa z papierosem.
Jestem na diecie już 3 tydzień (od tego poniedziałku zaczęłam 2 fazę) i nie wiem czy dalej chudnę, bo zważyłam się ostatnio w poniedziałek. Czytałam, że w zaburzeniach przemiany materii przede wszystkim trzeba zmienić dietę. Czy to znaczy, że powinnam przerwać tą i zacząć się normalnie odżywiać? Powiem szczerze, że jest to dla mnie ważniejsze i mogłabym z diety zrezygnować bo chodziło mi tylko o kilka kilo, które w sumie już zrzuciłam.
Doradźcie koleżanki, bo nie wiem czy dalej to ciągnąć (np. do końca tygodnia) czy przerwać?
Dodam, że w 2 fazie wprowadziłam pół kromki czarnego chleba dziennie i to tyle..