Dodaj do ulubionych

Katar.......

05.11.11, 13:13
Witam Dziewczyny!
Mam pytanie jak radzicie sobie, kiedy małe nasze ssaki mają zatkane glutami noski?Mój synek (prawie 16 m) coś często ma katar.W sumie miałam nadzieję,że na cycy tak nie będzie, ale widać takie życiesmilePiotruś usypia tylko na cycy, więc jak ma zatkany nosek dusi się niemiosiernie i ucieka ode mnie, usypianie trwa całą wieczność a i tak biedny pada po prostu ze zmęczenia płaczem.
Pozdr
Obserwuj wątek
    • misanka Re: Katar....... 05.11.11, 17:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,21000,106568059,,Sposob_na_katar_.html?v=2
      tu jest ciekawy sposób na katar wink
      a na pocieszenie dodam, ze dzieci piersiowe często króciutko przechodzą infekcje, więc może zaraz będzie lepiej, duzo zdrowia!
      • agapta_ciuciu Re: Katar....... 05.11.11, 21:45
        Dzięki!Nie słyszałam o takim sposobie-przy najbliższej okazji wypróbujemysmile
        Co do długości kataru to u nas kurcze masakra-zawsze ponad 2 tygodniesad
        • momago Re: Katar....... 06.11.11, 09:20
          Ja o tej metodzie wiem od babci smile Przy zapaleniu spojówek też się sprawdza.
          Przed każdym karmieniem psikaj nos solą morską i odciągaj katar. Staraj się żeby podczas ssania nie leżał zupełnie na płasko (głowa wyżej niż nogi).
    • asjula1 Re: Katar....... 05.11.11, 23:22
      No to ja darmowa reklame zrobie katarkowi - www.katarek.pl/.
      Nawet noca mozna na sekunde wlaczyc, wyciagnac gluty i spokoj.
      Dziecie na poczatku protestuje, ale jezeli wykonujesz operacje tlumaczac i z usmiechem na twarzy, wkrotce samo zaczyna doceniac. Super rzecz.
    • aleksandra1357 Re: Katar....... 05.11.11, 23:27
      Jak syn się dusi, to psikam na noc nasivinem. Niezdrowe, ale czasem bardzo ułatwia życie i odblokowuje nos na prawie całą noc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka