987ania 24.08.13, 16:50 Urodziłam sobie synka do dkp. Na razie jest boski, do jedzenia chętny i sie uśmiecha jak śpi Strasznie za tym karmieniem tęsknilam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fizula Re: Zaczynam od nowa :) 24.08.13, 22:24 Ojej, cieszę się z Tobą bardzo. Szkoda tylko że tak mało napisałaś o swoim małym skarbie. Odpowiedz Link
987ania Re: Zaczynam od nowa :) 25.08.13, 09:53 Napiszę więcej, tylko od porodu ciągle cos sie dzieje i ktos nas odwiedza. Urodziłam w domu a moj malutki synek waży 3850g, ma 55cm długości. W trzeciej dobie zaczął odzyskiwac wagę, wiec jestem dumna z niego bardzo, ssie ładnie, tak spokojnie i dostojnie. Inaczej niz corka, ktora rzucala sie na pierś z krzykiem i ciągnęła wyrywajac mi biust a potem nie mogła dlugie godziny sie odkleic. Nawet brodawek nie mam drasnietych ani "rozmieknietych", bo mlody zjada i pierś wypluwa. I nie ma bata, zeby mu wcisnąć drugi raz. Oczywiscie jestem pewna, ze moj spokoj i to wszystko co sie dzieje, to zasługa domowego porodu no i właściwie mogę rodzic raz jeszcze. Dzidziusie są boskie! Wiem, wiem oxy mi mózg zalewa. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Zaczynam od nowa :) 25.08.13, 23:15 rzuty oksy są fajne ja na mojego obecnego ssaka nadal się nie mogę napatrzec(a minęło 15mcy) fajnie jest karmic,trzymaj się mój drugi ssak,tez syn po pierwszej córce,też tak ssałbosko Odpowiedz Link
misior_biorn Re: Zaczynam od nowa :) 26.08.13, 22:21 Hihi gratulacje i szerokiej drogi mlecznej Odpowiedz Link