magdzik71 16.05.07, 22:33 Mam córeczkę - Emilkę, która ma 14 mies, nadal cyckuję z czego ogromnie się cieszę. Czasami mam chwile zwątpienia i chciałabym dać sobie spokój z karmieniem ale to są krótkotrwałe stany. Moja córcia jest cycoholikiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo881 Re: to i ja sie podłącze ;-)) 16.05.07, 22:40 Mam na imię Kasia i jestem mamą 11 miesięcznego Ignasia. Ignaś również jest cycoholikiem - ale to mnie cieszy, bo chwil spędzonych na cycaniu nie zamieniłabym na nic innego. Odpowiedz Link
fergie1975 Re: Witam Mamy - jestem nowa 16.05.07, 23:24 witam Nowe/Stare Dziewczyny, ja wciąz nie ma wysokiego stażu - 11 miesięcy zaledwie... ale chyba zanosi się na długie cyckowanie Odpowiedz Link
kaeira Re: Witam Mamy - jestem nowa 26.05.07, 19:28 Witaj Ja tu na razie głównie czytuję, bo mój staż jeszcze skromny (8 miesięcy, chociaż moja mama już zaczyna komentować, niestety). Wnosząc z nicku i tego co piszesz, rozumiem, że jesteśmy w podobnej sytuacji - ja jestem rocznik 1970, a moja Z. jest (na razie) jedynaczką. Odpowiedz Link