Dodaj do ulubionych

Metamorfozy...

IP: 80.55.210.* 07.05.06, 14:18
Hej dziewczyny ostatnio poruszyłam ze znajomymi ten temat.Mainowicie jak bardzo sie zmieniulyscie przez np 2,3ostatnie lata?Ja od lekko otylej czrnowlosej(:( ) nastolatki w szczupla blondynke mozna powiedziec jzu kobietke.Wydaje mi sie ze na lepsze.Obserwujac zreszta przyjaciolki zadna z nas nie odwazyła sie nigdy na jakas bardzo ekstrawagancka zmiane a 2 lata temu wygladalysmy cąłkowicie inaczej.Pozdro
Obserwuj wątek
    • elejna Re: Metamorfozy... 07.05.06, 14:44
      ja na przestrzeni 3 lat zmieniłam sie z niewodocznie wymalowanej( podkład i
      tusz) w wymalowaną kobiete
      ( posiadam teraz bardzo pokazną kolorówke , uzywam cieni, rózu, kredki,
      korektorów, rozswietlaczy, pomadek i błyszczyków)takze moja twarz wygląda
      zupełnie inaczej.Z nienajlepiej ubranej w przypadkowe raczej sportowe ciuchy z
      Vero Mody i tramki w stylową kobietke ktora chodzi w
      dobrych gatunkowo dzinsach , i ciuchach ,przezuciłam sie na Pepe jeans i Diesla
      i od razu widac roznice te rzeczy sa porządne i swietnie wykonczone i maja
      oryginalne wzornictwo.
      No i zaczełam pachniec, kiedys nie kupowałam perfum a co dopiero tych z wyzszej
      półki , strata kasy.teraz w nie zainwestowałam i wreszcie czuje sie kobieco i
      zadbanie.
      • Gość: vesna Re: Metamorfozy... IP: *.torun.mm.pl 07.05.06, 16:44
        Bez szokujących zmian. Nosze więcej kolorowych ubrań, mniej boję się ozdób w
        stylu jakies koraliki, hafciki, wzorki i nadruki. Zdarza mi sie założyc buty na
        obcasie. ale generalnie styl ubrań pozostał podobny - wygoda, prostota, raczej
        dopasowane, obcisłe rzeczy, naturalne materiały. Fryzury ostatnio zmieniam
        czesto - z długich an krótkie, z krótkich na długie... chociaż grzywka pozostaje
        podobna. A właśnie! Na grzywkę zdecydowałam się 3 lata temu i mi się spodobała
        :) (taka skośna, postrzępiona). Nie farbuję włosów, bo lubie ich kolor (ciemny
        brąz). Zresztą mam tak wyrazistą ciemną oprawę oczu, że z jaśniejszymi włosami
        wyglądałabym naprawdę głupio.
        Lubię swój styl, więc jakies dalsze nagłe metamorfozy się nie szykują raczej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka