09.04.14, 01:35
Zbliżają się święta i ruszyła już sprzedaż okolicznościowych kurczaczków, zajączków, a także aniołków. Patrząc na te figurki chciałby się zapytać (bo nie wiem tego):
Jeżeli aniołowie są bezpłciowi, to skąd się wzięły małe aniołki?
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Świątki 09.04.14, 03:07
      Bocian niebianski ich przyniosl.Zn. diabli podrzucili.
    • kolter-mr Re: Świątki 18.04.14, 10:39
      kociak40 napisał:

> Zbliżają się święta i ruszyła już sprzedaż okolicznościowych kurczaczków, zajączków, a także aniołków. Patrząc na te figurki chciałby się zapytać (bo nie wiem tego):
      > Jeżeli aniołowie są bezpłciowi, to skąd się wzięły małe aniołki?

Katolicyzm uczy ze to zmarłe małe dzieci .Widać Jahwe/Jehowa co raz nowych służących wymienia.
      • kociak40 Re: Świątki 18.04.14, 18:09
        "Katolicyzm uczy ze to zmarłe małe dzieci .Widać Jahwe/Jehowa co raz nowych służących wymienia." - Kolter-mr

Żaden anioł tak nisko nie upadł, żeby stać się człowiekiem. Anioł, a człowiek, to nie to samo.
        Kobieta ziemska nie może urodzić anioła. Coś tu nie jest tak.
        • kolter-mr Re: Świątki 18.04.14, 20:24
          kociak40 napisał:

> "Katolicyzm uczy ze to zmarłe małe dzieci .Widać Jahwe/Jehowa co raz nowych słu
          > żących wymienia." - Kolter-mr
          >
          > Żaden anioł tak nisko nie upadł, żeby stać się człowiekiem. Anioł, a człowiek,
          > to nie to samo.
          > Kobieta ziemska nie może urodzić anioła. Coś tu nie jest tak.

Tutaj kłania się zawiła pseudo teologia katolicka .
          Mało razy widziałeś na cmentarzu na grobie dziecka "zasilił grono aniołków " To zdaje się wynik katolickiego nauczania o pójściu do nieba.
          • kociak40 Re: Świątki 19.04.14, 13:33
            "Mało razy widziałeś na cmentarzu na grobie dziecka "zasilił grono aniołków " "

Personel Pana Boga z każdym rokiem się powiększa.
            • kolter-mr Re: Świątki 19.04.14, 13:51
              kociak40 napisał:

> "Mało razy widziałeś na cmentarzu na grobie dziecka "zasilił grono aniołków " "
              >
              > Personel Pana Boga z każdym rokiem się powiększa.

Co za koszmarnie okrutne bóstwo, które zabija dzieci wprawiając rodziny w rozpacz ,.
        • kot_miau Re: Świątki 22.04.14, 17:46
          jesteś aniołem?
          • pocoo Re: Świątki 22.04.14, 19:45
            kot_miau napisał:

> jesteś aniołem?

Kolter aniołem? A jakże i to z jeszcze jakim testosteronem.
            • kot_miau Re: Świątki 22.04.14, 20:00
              Nie wiem i nie chcę wiedzieć, wolę baby
            • kot_miau Re: Świątki 22.04.14, 20:28
              poza tym odpowiadałem kociakowi czterdziestemu a nie kolterowi....
              mniej pij pocoo
              • pocoo Re: Świątki 22.04.14, 20:42
                kot_miau napisał:

> poza tym odpowiadałem kociakowi czterdziestemu a nie kolterowi....
                > mniej pij pocoo

Masz rację,koniec z chlaniem.W pijackim omamie zobaczyłam przed Twoim postem post koltera a nie kociaka. Kot_miau do kociaka...na trzeźwo zupełnie normalne.Tak,koniec z chlaniem.Dzięki za radę.
          • kociak40 Re: Świątki 23.04.14, 11:06
            kot_miau napisał:

> jesteś aniołem?

Anioła łatwo poznać bo nie może mieć pępka (nie został urodzony przez kobietę).
            Jak gdzieś np. na plaży, zobaczymy jakiegoś osobnika bez pępka, to wtedy wiemy, że to jest anioł incognito na wczasach lub w delegacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka