10.10.14, 17:47
Z portalu dowiedziałem się, że w Polsce działa Krucjata Różańcowa czyli grupa starych dewotów, którzy na ulicy, publicznie, odmawiają różaniec w różnych intencjach.
Np. w Poznaniu przed akademikiem odmawiali różaniec za duszę muzyka Nergala i jego
zespołu Behemoth. Rektor przestraszył się tych dewotów i odwołał koncert, na który już sprzedano ponad 700 biletów.
Mnie ciekawi jedno. Dlaczego ta Krucjata Różańcowa nie modli się za duszę arb. Wesołowskiego, ks. Gila i innych pedofili kościelnych, których dusze bardzo takich modlitw różańcowych potrzebują. Nergal ich nie potrzebuje.
Obserwuj wątek
    • marina0321 Re: Krucjata 10.10.14, 19:52
      kociak40 napisał:

> Rektor przestraszył się tych dewotów i odwołał koncert, na kt
      > óry już sprzedano ponad 700 biletów.

Kto im teraz te bilety pokryje? Czy nie powinni pójść do sądu?

> Mnie ciekawi jedno. Dlaczego ta Krucjata Różańcowa nie modli się za duszę arb.
      > Wesołowskiego, ks. Gila i innych pedofili kościelnych, których dusze bardzo tak
      > ich modlitw różańcowych potrzebują. Nergal ich nie potrzebuje.

Gil i Wesołowski mają "święte ciała". Mohery są gotowe i swoje wnuki im powierzyć. Ci, którzy ich aresztowali, walczą z Kościołem.

• taniarada Re: Krucjata 10.10.14, 20:18
        Krucjata różańcowa w Częstochowie była.Modlitwa za ojczyznę.Ale o takiej pierwszy słyszę .Piszesz kociak 40 o grupie wsparcia ,czy rażenia.To wspaniałe .Po co Ci kociak 40 Nergal lub Maleńczuk.Nędzni artyści próbujący wojować z kościołem.Ale to ludzie nie głębokiej wiary.Ile to pedofilii w kościele polskim Wesołowski ,Gil ??????//////.Marina numer 0321 pisze mohery gotowe {" powierzyć im swoje wnuczki.Komu nie doczytałem się.Moje dwie piękne wnusie?Chodzą do kościoła .Na razie nikt ich nie chce powierzyć .A za żadne skarby nie oddam do zakonu.Lol.Koty i kociaki trochę umiaru i rozróżnienia sztuki na wysokim C.
        • kociak40 Re: Krucjata 11.10.14, 01:09
          ".Po co Ci kociak 40 Nergal lub Maleńczuk. Nędzni artyści " - taniarada

To kwestia gustu, a z tym się nie dyskutuje. Jeżeli są chętni ich słuchać i oglądać i jeszcze płacą za to, to dlaczego im tego zabraniać? Że jakaś grupka głupich dewotów ma inne zdanie?
          Nikt nie karze im chodzić na te koncerty. W tym jest problem większy i chodzi o zasadę wolności kultury i muzyki.
        • kolter Re: Krucjata 24.10.14, 09:44
          taniarada napisał(a):

.Po co
          > Ci kociak 40 Nergal lub Maleńczuk.Nędzni artyści próbujący wojować z kościołem.

No a co zabronisz im wojowania z czymś tak obrzydliwym jak Krk ?

>Ale to ludzie nie głębokiej wiary.Ile to pedofilii w kościele polskim Wesołowski ,Gil ??????//////

Akurat w ostatnim czasie z 10 nazwisk wypłynęło , nie widzisz czy znowu zadziałał u ciebie marazm spowodowanym niskim ilorazem inteligencji ?.

>Marina numer 0321 pisze mohery gotowe {" powierzyć im swoje wnuczki.Komu nie doczytałem się.Moje dwie piękne wnusie?Chodzą do kościoła .

To zacznij kontrolować co tam sie z nimi dzieje ,żebyś potem nie żałował ze dziecko sam na sam z dewiantem zostawiasz.

> Na razie nikt ich nie chce powierzyć .A za żadne skarby nie oddam do zakonu.Lol
          > .Koty i kociaki trochę umiaru i rozróżnienia sztuki na wysokim C.

Dziadek p[oproś plebana o kurs komputerowy bo nawet nie wiesz co to spacja a ostro sie wymądrzasz tu.
    • sclavus Re: Krucjata 10.10.14, 21:45
      ... najnowszym obiektem ich "krucjaty modlitewnej" powinien być Sławoj "Flaszka" Głódź, abepe ciągle jeszcze...
      Wychodzi, że marskość wątroby go dopadła (on sam twierdzi, że przyjął "krzyż choroby") a to przestraszliwy grzech w wykonaniu abepe... i nie wystarczy poddawać się woli bożej...
      Z drugiej zaś - sam się prosi o modlitwę big_grinbig_grinbig_grin
      PeeS - gdyby odpuścili na chwile Nergalowi, to ... maja blisko do tego "Flaszki"....
      • kociak40 Re: Krucjata 11.10.14, 10:02
        Głódź jest materialistą i zapewne jest ubezpieczony "Na życie".
      • kociak40 Re: Krucjata 11.10.14, 20:05
        Obecnie Głódź przebywa w szpitalu na intensywnym leczeniu. Broni się przed spotkaniem z "Szefem". Jego prośba o modlitwy we własnej intencji, to tylko chęć "mydlenia oczu".
        • marina0321 Re: Krucjata 11.10.14, 23:28
          Zycie kapłanów, to: "Hulaj duszo, piekła nie ma". Ale na wszelki wypadek, jeżeli istnieje, to mamy wytresowane owieczki, której w każdej chwili są gotowe się za nas modlić.
          • kociak40 Re: Krucjata 12.10.14, 01:29
            Jeżeli Sławoj G. już tonie, to można tylko podać rękę na pożegnanie.
            • marina0321 Re: Krucjata 12.10.14, 08:58
              kociak40 napisał:

> Jeżeli Sławoj G. już tonie, to można tylko podać rękę na pożegnanie.

Bałabym się tonącemu podawać rękę.
            • kolter Re: Krucjata 24.10.14, 09:57
              kociak40 napisał:

> Jeżeli Sławoj G. już tonie, to można tylko podać rękę na pożegnanie.

Podałbyś tej kreaturze rękę na pożegnanie ?, toć to jeden z najgorszych drani w całym episkopacie.
          • sclavus Re: Krucjata 12.10.14, 10:31
            ... niech pierwszy wstanie ... któremu pomogła modlitwa...
            Bo i owszem - pomagają, jak umarłemu kadzidło!
        • kolter Re: Krucjata 24.10.14, 09:56
          kociak40 napisał:

> Obecnie Głódź przebywa w szpitalu na intensywnym leczeniu. Broni się przed spotkaniem z "Szefem". Jego prośba o modlitwy we własnej intencji, to tylko chęć "mydlenia oczu".

Wycieli temu pijaczurze żołądek,ciekawe czym będzie teraz zakąszał wódę?
    • kociak40 Re: Krucjata 12.10.14, 14:55
      "W niedzielę o godz. 18 przed klubem B90 (tereny postoczniowe) odbędzie się pikieta członków Krucjaty Różańcowej za Ojczyznę. Powód? "Znieważanie Boga i Maryi Królowej Polski, świętej wiary katolickiej, św. Wojciecha, patrona Polski, promowanie zła i kultu szatana, łamanie ładu Bożego i ludzkiego, łamanie konstytucji i porządku prawnego", których to według Krucjaty dopuszcza się deathmetalowa grupa Behemoth."

Nergal ma bezpłatną reklamę, którą zapewnia mu ta Krucjata Różańcowa. Młodzież "wali" na te koncerty "drzwiami i oknami". Dlaczego Krucjata Różańcowa jest nieskuteczna? Nie wystarczy tylko odmawiać różaniec i kręcić koralikami. Trzeba tym różańcem walić się jeszcze w głowę.
    • kot_mrau Re: Krucjata 23.10.14, 23:39
      No tak, teraz widzę dlaczego tak mnie tępisz kociak40. Ja twierdzę, ze boga i szatana nie ma. Gdyby uznaliby to forumowicze to gdzieżeś Ty miałbyś pisać swe żałosne posty?

/miao!!!
      • kociak40 Re: Krucjata 24.10.14, 00:26
        Po to piszemy, żeby mniej mówić.
      • kociak40 Re: Krucjata 24.10.14, 00:49
        "Ja twierdzę, ze boga i szatana nie ma. Gdyby uznaliby to forumowicze...." - kot_mrau

Nadzieja, to najlepszy narkotyk. Lubimy mówić o naszych możliwościach, milcząc o ich realizacji.
      • kolter Re: Krucjata 24.10.14, 10:01
        kot_mrau napisał:

> No tak, teraz widzę dlaczego tak mnie tępisz kociak40. Ja twierdzę, ze boga i szatana nie ma. Gdyby uznaliby to forumowicze to gdzieżeś Ty miałbyś pisać swe żałosne posty?
        >
        > /miao!!!

Gdyby tępił to już byś jako kot_mrau nie piskał na tym forum
    • kolter Re: Krucjata 24.10.14, 09:39
      kociak40 napisał:

> Mnie ciekawi jedno. Dlaczego ta Krucjata Różańcowa nie modli się za duszę arb.
      > Wesołowskiego, ks. Gila i innych pedofili kościelnych, których dusze bardzo tak
      > ich modlitw różańcowych potrzebują. Nergal ich nie potrzebuje.

Bo nawet te stare sklerotyczki wiedzą ze zepsucie moralne tych panów jest tak olbrzymie ,ze mogą się tylko pomodlić o to żeby długo nie czekali w piekle na najgorętszy kociołek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka