szeja 22.12.14, 16:55 Wiem że w seksie małżeńskim mąż daje kobiecie nasienie. Jeżeli odda poza narząd rodny kobiety to grzech. Jeżeli mąż skończy przed wytryskiem to też grzech. Pare razy się zdarzyło. Myślę że nie. Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter Re: Zapytanko. 22.12.14, 17:31 szeja napisała: > Wiem że w seksie małżeńskim mąż daje kobiecie nasienie. Jeżeli odda poza narząd > rodny kobiety to grzech. Jeżeli mąż skończy przed wytryskiem to też grzech. Pare razy się zdarzyło. Myślę że nie. Dzięki za odpowiedz. Mogłaś do buzi ... przynajmniej byś pojadła ...samo życie Odpowiedz Link
marina0321 Re: Zapytanko. 23.12.14, 00:05 szeja napisała: > Wiem że w seksie małżeńskim mąż daje kobiecie nasienie. Jeżeli odda poza narząd > rodny kobiety to grzech. Jeżeli mąż skończy przed wytryskiem to też grzech. Pa > re razy się zdarzyło. Myślę że nie. Dzięki za odpowiedz. Chcę jeszcze dodać, jeżeli nie chcecie zapłodnić dziecka, to wasz seks też jest grzechem. To oczywiście żart. Poczytasj Pismo św., to będziesz wiedziała, czy Jezus w takie szczegóły wnikał. Chyba, że Katechizm jest ważniejszy. Odpowiedz Link
sclavus Re: Zapytanko. 23.12.14, 10:12 ... aleSZ ty masz pomysły - dlaczego mieliby chcieć zapłodnić dziecko??? Odpowiedz Link
pocoo Re: Zapytanko. 23.12.14, 11:35 kociak40 napisał: > Najbardziej nas straszy własny duch. No coś Ty?Mnie tam nikt nie straszy . Nawet "rano,kiedy wstaję i się nie poznaję". Odpowiedz Link
kociak40 Re: Zapytanko. 23.12.14, 20:16 pocoo napisała: > No coś Ty?Mnie tam nikt nie straszy . > Nawet "rano,kiedy wstaję i się nie poznaję". Dla kobiety tylko to ma znaczenie, co ma wpływ na jej urodę. Odpowiedz Link
pocoo Re: Zapytanko. 24.12.14, 12:09 kociak40 napisał: > Dla kobiety tylko to ma znaczenie, co ma wpływ na jej urodę. Jestem kobietą.Ale czy tylko...e nie. Nie wiem skąd wklejasz te "złote myśli". Niektórzy z Biblii. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Zapytanko. 24.12.14, 12:38 pocoo napisała: > kociak40 napisał: > > > Dla kobiety tylko to ma znaczenie, co ma wpływ na jej urodę. > > Jestem kobietą.Ale czy tylko...e nie. > Nie wiem skąd wklejasz te "złote myśli". > Niektórzy z Biblii. Dla mnie to komplement, że nazywasz to "złotymi myślami". Nie wklejam, sam wymyślam. Slavus nazwał to sentencjami, bo też zauważył. Dlaczego to robię? Tak dla własnej rozrywki, bo uważam, że Pegaz nie po to ma skrzydła, aby stał przy żłobie. Odpowiedz Link
sclavus Re: Zapytanko. 24.12.14, 15:09 Pegaz nie po to ma skrzydła, aby stał przy żłobie Brawo! Extra!!! Odpowiedz Link