Dodaj do ulubionych

Biedronka!

01.05.05, 10:31
Sorry, wiem, ze nie na temat, ale z racji tego, ze na tym forum jest duzo myslacych ludzi, chcialbym Wam przedstawic temat:

Biedronka - znana siec wydrkukowala w sobotniej Gazecie dziwaczne ogloszenie. Stwierdza w nim, ze nie jest odpowiedzialna za smierc kobiety
(historia opoblikowana wczesniej w gazecie wyborczej, opisujaca jak kobieta ta zmarla z przepracowania). Biedronka podala w swym ogloszeniu email i
telefon. Poniewaz w ogloszeniu sami sie tego domagaja dajcie im znac co sadzicie na ich temat! Ja juz wyslalem moja opinie, z trudem sie tylko powstrzymujac od bluzgow.

email do Bieronki:

kontakt@jmpolska.com

tel: 696 77 22 13 - do rzeczniczki prasowej Biedronki Pani Mazurek - prosza o kontakt w ogloszeniu gdzie podaja ten telefon, wiec smialo!
Obserwuj wątek
    • dupekzoledny Re: Biedronka! 01.05.05, 14:49
      speerku,poczułem się dowartościowany/forum myślących/.

taką biedronką na dziś jest 95% najjaśniejszej pomrocznej rz-plitej.
      • iran_europy Re: Biedronka! 01.05.05, 20:52
        dales sie podejsc,to staly sluchacz radia maryja,wiec i kadzic umie jak z nut wink
        • speer Re: Biedronka! 01.05.05, 20:57
          Nie jestem stalym sluchaczem Radia Maryja - to tak gwoli wyjasnienia.
          • iran_europy Re: Biedronka! 01.05.05, 21:01
            spoko speer ,przecie to zart byl, lubia ludziska jak sie ich laskocze wink
            • dupekzoledny Re: Biedronka! 01.05.05, 21:13
              kużden luvbi to dlaczega ja nie .po prostu się wzruszyłem jaki jezdym mondry.
              • iran_europy Re: Biedronka! 01.05.05, 21:20
                wierze Ci,po prostu Cie ujal ta oczywista prawda wink
                • dupekzoledny Re: Biedronka! 01.05.05, 21:51
                  często-gęsto coś napisze lub powiem,i pózniej się sam zastanawiam-skąd u mnie
                  taka jentelygencja i mondrość.
                  • speer Re: Biedronka! 01.05.05, 22:13
                    Jak ktos pisze na forum kwestionujacym nieomylnosc najswietszego kosciola papieskiego itd. to musi byc jednostka myslaca. Stad to zdanie na poczatku.

Ale nie o tym chcialem. Skrobnijcie tej Biedronce jakiegos maila, tak zeby wiedzieli co o nich ludzie mysla, bo udaja ze nie wiedza...
                    • iran_europy Re: Biedronka! 01.05.05, 22:53
                      dobra skroblem im tresciwego maila,nie z pobudek etycznych,ale by sie wyzyc ,
                      Tobie to chyba bez roznicy wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka