Dodaj do ulubionych

Rzecznik Praw Dziecka

04.03.06, 08:54
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3194526.html
Wczoraj Wojciech Wierzejski, wiceszef LPR, zarekomendował łódzką posłankę Ewę Sowińską. Powiedział, że ma pięcioro dzieci, co oznacza, że do pełnienia tej funkcji "jest przygotowana także od strony prywatnej i rodzinnej". Sowińska jest lekarzem, ma 61 lat i sześcioro, a nie, jak twierdzi Wierzejski, pięcioro dzieci.

Zakładała Koła Przyjaciół Radia Maryja na łódzkim Julianowie. Na początku chciałaby się zająć ustawieniem w klasach ławek różnej wielkości, tak by dzieci "nie miały problemów z kręgosłupem".

Nie wiem dlaczego, ale zawsze jak widzę, że LPR rekomenduje kogoś związanego z radiem co ma ryja na to stanowisko, to mam obawy, że zaraz w szkołach powstaną kaplice, klęczniki, że w klasach zawisną cudowne obrazy matki Boska (kto to ten Bosek?) itd. Mam jakąś manię?
Obserwuj wątek
    • yggdrasill_1987 Re: Rzecznik Praw Dziecka 04.03.06, 09:02
      To nie mania, to niestety zdrowy rozsądek.
    • bloodysunday99 Re: Rzecznik Praw Dziecka 04.03.06, 10:03
      To ze nie ma byc symboli religijnych w placowkach nauki jest raczej rozsadne,
      ale jestem zaskoczony tym ze polskie dzieci maja miec jakies tam smieszne prawa..?
      • adam81w Re: Rzecznik Praw Dziecka 06.03.06, 12:13
        bloody jak nie ma byc symboli religijnych w placowkach nauki ? pierwsze
        slysze . katolicy tak latwo nie zrezygnuja z oznaczania wlasnego terenu
        • bloodysunday99 Re: Rzecznik Praw Dziecka 08.03.06, 09:49
          adam81w napisał:

> bloody jak nie ma byc symboli religijnych w placowkach nauki ? pierwsze
          > slysze . katolicy tak latwo nie zrezygnuja z oznaczania wlasnego terenu

Ehhh, ja sobie tylko tak pomarzylem....
    • adam81w Re: Rzecznik Praw Dziecka 06.03.06, 12:10
      nie masz ogolone zadnej manii . to ci ludzie z radia maryja maja problem i
      wmawiaja calej Polsce ze te ich uroejnia to norma
    • falafala Re: Rzecznik Praw Dziecka 06.03.06, 14:49
      Jkie te dzieci powinny byc szczesliwe. Wiecznie przdziela im sie rzecznikow
      praw. Raj na ziemi w tej Polsce dla maluchow...
      Obsesje same nie powstaja, juz sie ci swieto...liwi je spoleczenstwu dobrze
      wdrukowuja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka