stszymon 17.04.06, 14:35 tak jak w tyule , jeśli jest Ona bardzo religijna. Dziewczyny głęboko wierzące są piękne , nie jakieś ateustyczne divy które prują się na pierwszym spotkaniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiz.de.sade Re: Jak poderwać panne? 17.04.06, 14:42 Trzeba myć ciało co 3 dni, a głowę raz na tydzień. Wyraz twarzy uduchowiony, gitara, na ustach oazowa pieśń. Mieszanka piorunująca, każda pobożna panna od razu się zakocha Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Jak poderwać panne? 17.04.06, 17:31 jak nie chcesz jej ukłuć-to na jaką cholerę chcesz rwać? Odpowiedz Link
wanda43 Re: Jak poderwać panne? 17.04.06, 17:34 Bredzisz,szymon.Najlepiej sie bzykaja te wierzunce.Zobacz ile wiejskich dziewuch wychodzi z brzuchem za mąż.Prawie kazda. Jak szukasz przyzwoitej i skromnej,to szukaj wsrod ateistek. He,he. Odpowiedz Link
sojuz1 Re: Jak poderwać panne? 18.04.06, 09:23 stszymon napisał: > tak jak w tyule , jeśli jest Ona bardzo religijna. > Dziewczyny głęboko wierzące są piękne , nie jakieś ateustyczne divy które > prują się na pierwszym spotkaniu. Zgadzam się, ale jeszcze piękniej by wyglądały bez tych habitów. Odpowiedz Link
joanna.d.arc Re: Jak poderwać panne? 18.04.06, 10:35 Czy ja wiem? Mam sporo koleżanek, w tym kilka mocno wierzących. Zdarzają się wyjątki, ale im któraś była bardziej wierząca, tym brzydsza. Nie wiem czy to przypadek czy prawidłowość statystyczna? Odpowiedz Link
stszymon Re: Kobieta czy sutanna> 18.04.06, 10:47 raczej żadna statystyczna Najpiękniejsza kobieta jaką znam jest bardzo wierząca, kobieta ideał. Tylko że ja nie wiem co wybrać. Kobiete , a z drugiej strony Pan Bóg wzywa. Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Kobieta czy sutanna> 18.04.06, 11:27 To zabierz ją na randkę do Łagiewnik, zafunduj sesję u egzorcysty w Licheniu. Stary, będzie twoja Odpowiedz Link
joanna.d.arc Re: Kobieta czy sutanna> 18.04.06, 11:43 Zostań pastorem! Będzies zmiał i jedno i drugie. Odpowiedz Link
adam81w Re: Kobieta czy sutanna> 18.04.06, 13:50 szczerze zaluje kobiety ktora bedzie z stszymonem. no chyba ze tez bedzie nawiedzona Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Kobieta czy sutanna> 18.04.06, 18:11 szymonku jak dla ciebie to chiba idz se skórą poruszaj. Odpowiedz Link