adam81w Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:21 zycze ci szymonie z calego ale to calego serca zebys nie zdal i zeby ci sie w zyciu zle dzialo Odpowiedz Link
stszymon Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:21 A ja Ci życze byż kochany nelsonku nam jak najszybciej zdechł Odpowiedz Link
stszymon SORRY MIAŁO BYC ADAM 03.05.06, 18:22 pomyliło mi sie bo to najczesciej nelsonek na mnie krzyczy , Odpowiedz Link
adam81w Re: SORRY MIAŁO BYC ADAM 03.05.06, 18:23 nelsonek krzyczy mama bije oj ofiara losu Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:24 stszymon napisał: > A ja Ci życze byż kochany nelsonku nam jak najszybciej zdechł Typowa psychopatia i przedmiotowe traktowanie ludzi - nie wie do kogo gada, bo tak naprawdę gada wyłacznie do siebie. Nelsonek się kulturalnie zainteresował, a stszymon mu się odwdzięczył. Swoją drogą - typowe dla katolików Odpowiedz Link
adam81w Szymonie to jak ty to zdasz ? 03.05.06, 18:25 taka ciapa bezmyslna ... chyba srash ze zdenerwowania po nogach ? Odpowiedz Link
nelsonek Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:35 Jesli chodzi o krzyki: najwiecej na forum to Ty bluzgasz. I zycze Tobie z calego srca bys zdal. A po zdanej maturze pocalujesz dupe Henia razem ze mna? Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:28 Kurcze, matura! Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Muszę się chyba pouczyć Odpowiedz Link
adam81w Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:29 hehehhehehe dobry zart tynfa wart . masz tynfa Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:32 Obstawiamy jaki będzie temat na polskim. Ja myślę, że coś w stylu: "Jan Paweł II jako orędownik miłosierdzia" Odpowiedz Link
adam81w Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:39 nie nie. ( zreszta mozna by caly watek na taki temat zalozyc - tematy maturalne z polskiego w 2006 ) 1. dlaczego tak bardzo kochasz JP2 ? podeprzyj sie cytatami z jego encyklik 2. dlaczego papiez ma zawsze racje ? napisz od kiedy papiez ma zawsze racje 3. kto najwierniej przedstawil papieza w filmie Adamczyk czy Voight ? Odpowiedz Link
bez_senna Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 21:59 "Omów kondycję człowieka we współczesnym świecie wobec takich zagrożeń, jak relatywizm moralny, cywilizacja śmierci, kryzysy wiary oraz chrześcijańskiego systemu wartości w oparciu o nauki Jana Pawła II". Znaczy się, będę trzymać kciuki czy coś na ten kształt. Odpowiedz Link
bez_senna Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 22:08 Zapomniałam dodać, że kciuki będę trzymać za yggdrasilla, bo żeby za szymona to na tyle perwersyjna nie jestem . Powodzenia. Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 23:27 To trzymaj jutro, pojutrze, 10 (biologia), 15 (chemia), 17 (fizyka), 23 (ustny z polskiego), a 31 nie musisz trzymać, bo ustny z angielskiego zdam spokojnie. Bez cheatów Odpowiedz Link
nelsonek Jest przeciek! 04.05.06, 13:06 Stszymon pisze na temat: Kogo najbardziej kochasz? Dlaczego JPII? Odpowiedz Link
adam81w Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:40 kopiejka watykanska to pol rubla wadowickiego Odpowiedz Link
nelsonek Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 18:48 Amnie zastanawia jedno: Stszymon jutro zdaje ta mature. Powiedzmy, ze zda. Czy bedzie to z "boza pomoca"? - pytanie kieruje do Stszymona. Odpowiedz Link
nelsonek Re: Zdać zdam 03.05.06, 19:55 Ja sie pytam czysto teoretycznie. Jesli nie zdasz to czy bedzie to z "boza pomoca"? Odpowiedz Link
stszymon to z "boza pomoca" 03.05.06, 19:58 jeśli nie zdam to znaczy że Bóg tak chciał. Odpowiedz Link
adam81w Re: to z "boza pomoca" 03.05.06, 22:08 a dlaczego Polska doznala blamazu wczoraj z Litwa ??? bo bog tak chcial Odpowiedz Link
adam81w Re: to z "boza pomoca" 03.05.06, 22:12 w buzie jeza tak zarzadzil wrr . Blamazus przed mistrzostwus swiatus . Odpowiedz Link
nelsonek Re: to z "boza pomoca" 03.05.06, 22:14 Towarzyskim meczem sie nie przejmuje. A za miesiac bede juz w Niemczech. Nie moge sie doczekac! Odpowiedz Link
adam81w Re: to z "boza pomoca" 03.05.06, 22:19 ja sie tam troche przejmuje . . ale mam nadzieje ze na ms zagraja jak potrafia . Odpowiedz Link
nelsonek Re: to z "boza pomoca" 03.05.06, 22:36 Janasos Rasialdos. nelsonek.blox.pl/2005/12/Cala-prawda-o-Grzegorzu-R.html Odpowiedz Link
mcmaxim Re: Zdać zdam 03.05.06, 22:17 Nie ma jak skromnosc... oby ci sie pioro powinelo... Odpowiedz Link
nelsonek Re: Zdać zdam 03.05.06, 22:30 snie ma to jak skromnosc i milosc do blizniego... Odpowiedz Link
mcmaxim Re: Zdać zdam 03.05.06, 22:47 nelsonek napisał: > [...] i milosc do blizniego... Uwazam zyczenia "powiniecia piora" za milosc blizniego - moze nauczy go to szacunku do zycia i innych ludzi Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 19:08 Nie zapomnij się pomodlić do swojego boga!!! Odpowiedz Link
nelsonek Re: Jutro pisze mature 03.05.06, 19:34 Ja niezmiennie proponuje by pocalowal pupcie Henia. Odpowiedz Link
the_dzidka Narąbany jak messerschmit?! 03.05.06, 20:31 Człowieku, jak ty chcesz te maturę napisać - non stop jak nie nachlany, to zaćpany, już ci się pewnie zwoje uwędziły.. Odpowiedz Link
nelsonek Re: Narąbany jak messerschmit?! 03.05.06, 22:18 Wlasnie. Po maturze zobaczymy kto tutaj jest sadysta... Odpowiedz Link
kociak40 Re: Narąbany jak messerschmit?! 04.05.06, 00:24 Po jutrze znów za rok matura, ile już ich było u stszymona? Odpowiedz Link
stszymon zdałem.ciasteczko zjadłem 04.05.06, 14:14 rano na mszy byłem specjalnej pomogło ciasteczko zjadłem,soczek wypiłem i do domku. Odpowiedz Link
nelsonek Re: zdałem.ciasteczko zjadłem 04.05.06, 15:16 Przed moja matura nie bylem na mszy. Tez pomoglo! Odpowiedz Link
kamajkore i chyba wiem z czego... :) 04.05.06, 14:46 widocznie już wprowadzili tzw. "maturę z religii"...? ;P Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: Jutro pisze mature 04.05.06, 22:09 Jak ty chłopie zdasz maturę, skoro pisać nie umiesz porządnie? Z argumentacją też krucho u Ciebie.. Oj, Szymon, cienko widzę twoje szanse Pomódl się, to zdasz.. no chyba że nie zdasz, to trudno.. "bóg tak chciał";P Odpowiedz Link
kociak40 Re: Jutro pisze mature 05.05.06, 03:12 watanabe.miharu napisała: > Jak ty chłopie zdasz maturę, skoro pisać nie umiesz porządnie? Z argumentacją > też krucho u Ciebie.. Oj, Szymon, cienko widzę twoje szanse > > Pomódl się, to zdasz.. no chyba że nie zdasz, to trudno.. "bóg tak chciał";P Zawsze pozostaje możliwość kupienia "dyplomu" na bazarze. Kiedyś można było bardzo łatwo kupić każdy dyplom na bazarze Różyckiego w Warszawie. Ceny były bardzo wysokie, wprost "niebotyczne" dla dyplomów zawodowych np. zdun, elektryk, szewc itd. Tu trzeba było wyłozyć kasę. Przystępną cenę miały natomiast świadectwa z liceum, technikum, zależnie od profilu. Dyplom wyższej uczelni, zwłaszcza Politechniki, to prawdziwa "darmocha", nie było chętnych do kupna i cena była - "ile pan da, będzie dobrze!". Sprzedający tylko ostrzegał, że po mgr nie stawia się kropki, po inż., należy (nie wiem dlczego ale tak jest). Wiem coś o tym, bo sam byłem nabywcą takiego dyplomu. Zmusiły mnie do tego kobiety. Bywając w sanatoriach, siedząc przy stoliku z paniami, byłem ignorowany, bo zawsze trafił się jakiś facet z zawodem i on był "rozrywany". Nawet przyszło mi w chwili rozpaczy, kupic sobie jakiś cynowy sygnet i hrabiego udawać. Odpada, wystarczłoby jakbym zdjął buty i te dziurawe skarpetki od razu by mnie zdradziły. Na bazarze na maturę nie było mnie stać, a sprzedawca jak się dowiedział, że to tylko dla szpanu, sam zaoferował dyplom w cielęcej skórze mgr inż. mechanika. Leżało ich kilka do kilku lat i miał tylko z nimi kłopot, więc każda suma była dobra. Stszymonie, dlatego nie przejmuj się maturą, tam trzeba zanć ortografię i o jakąś literaturę później może ktoś spytać. Od razu "wal" na całość. Musisz wiedzieć tylko o tej kropce i ile jest całka z dx, ja asekuracyjnie wiem jeszcze ile jest z x kwadrat (bo może ktoś wiedzieć i odwrócić pytanie). Wszystko się wtedy zmieni. W sanatoriach w Krynicy Górskiej miałem takie "branie", że codziennie z inną panią chodziłem na Górę Parkową do słynnego żródełka "miłości", o ile masz kondycję na takie spacery pod górę, to nie musisz się męczyć zdawaniem jakiejś matury. Mając taki dyplom, wszelkie pisanie nieortograficzne jest wtedy w dobrym tonie, świadczy, że jest to zbyteczne, ty jesteś od "scisłych" nauk. Odpowiedz Link