lliberte 30.08.06, 18:45 shog.pl/znajdz_roznice/ Zgadnijcie gdzie je znalazłem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancy08 Znalazłam! 30.08.06, 22:08 Po długich godzinach spędzonych przed komputerem z bratem, mamą, chłopakiem, sąsiadką, psem, stryjkiem i rybkami i wnikliwym wpatrywaniu się w oblicza z obu zdjęć, znalezli my różnicę!!! Jest to : krawat / muszka. Odpowiedz Link
chyba_normalny Re: Fajne zdjęcia 31.08.06, 00:48 oprócz tego co znalazłeś to ten na czarno białym zdjęciu jest INTELIGENTNIEJSZY Odpowiedz Link
vitmik Re: Fajne zdjęcia 31.08.06, 07:17 bzdura, to ze wielki roman ma takie a nie inne poglądy, całkowice odmienne od waszych nie musi wcale oznaczac ze jest glupi. moze to on ma racje a nie wy. zreszta, niedocenianie przeciwnika oznacza niedocenianie samego siebie Odpowiedz Link
lliberte Re: Fajne zdjęcia 31.08.06, 07:30 Pytanie było gdzie to znalazłem. Dobrze,że się rozwścieczyłeś.Znalazłem te zdjęcia na forum chrześcijańskim / młodziezowym / Odpowiedz Link
lliberte Re: Fajne zdjęcia 31.08.06, 07:37 Jeżeli ten link się nie otwiera to proszę spróbować ten:www.ckm.kom.pl/ Odpowiedz Link